7 enkle tricks, der gør dig mere attraktiv

Uanset om du ønsker at blive mere attraktiv for at forbedre dine chancer for at finde en ny partner, eller bare for at føle sig bedre tilpas, er der altid noget, der kan gøres.

Der er mange måder, man kan blive mere attraktiv på, uanset om det handler om din personlighed eller dit udseende. Vi vil derfor beskæftige os med lidt fra begge disse dele i denne artikel. Vi har fokuseret på de ting, der sandsynligvis vil give dig mest igen i forhold til den mindste indsats.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

1. Prøv at finde ud af mere om den anden person

Både kvinder og mænd er tiltrukket af en person, der har valgmuligheder på datingmarkedet. Hvis du har flere af det modsatte køn, der er interesseret i dig, er det mere sandsynligt, at du er en person, det modsatte køn gerne vil være sammen med. Der er mange måder at kommunikere dette på.

Det nemmeste er at aktivt prøve at finde ud af mere om denne person for at teste, om han eller hun er noget for dig. Ved at stille den person, du er interesseret i, spørgsmål om ham eller hende, ser det ud som om, du prøver at lære mere om ham eller hende, og at du ikke dater hvem som helst.

Ud over at fremstå som det, man kunne kalde en “chooser” (vælger), er alle interesseret i at tale om sig selv, og man synes normalt godt om en person, der er interesseret i en selv, hvis spørgsmålene ikke bliver for nærgående.

2. Glem ikke din påklædning

Tøjet er vigtigt for det helhedsindtryk, du giver, og dermed også for, hvor attraktiv du er. At bruge tid på at optimere din påklædning i forhold til kropsform og ansigtsfarve er nok en af de nemmeste ting, du kan gøre i forhold til at forbedre, hvor attraktiv du er.

Tænk over det: tøj udgør omkring 80 % af, hvad andre mennesker ser af dig. Du behøver ikke være et geni for at indse, at det har en vis effekt på dit samlede udseende

Hvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde, kan du læse en masse om dette online i forskellige aviser og blade. Du kan også lytte til venner eller bekendte, som du ved har ry for at klæde sig godt.

3. Vær lidt kostbar

Både mænd og kvinder mener, at noget af det mindst attraktive, er en person, der virker desperat. Dette giver indtryk af, at du ikke har mange muligheder på datingmarkedet, og uanset hvordan du vender og drejer det, er dette sjældent positivt. Folk vil altid have det, de ikke kan få, og derfor kan det ofte betale sig at være lidt kostbar.

Det handler ikke om at bruge et utal af timer, hver gang du sender en besked eller aldrig tage initiativ til at mødes. Det er blot et spørgsmål om ikke at kaste dig over din telefon, så snart den anden person sender en besked, og heller ikke sende fem beskeder i træk, så snart den anden person holder op med at svare.

Selvfølgelig er det ikke altid så nemt at være kostbar, hvis du endelig dating en, du har været interesseret i længe. Et trick til automatisk at få et mere kostbart image er altid at have forskellige muligheder i forhold til folk, du kan date. Det handler ikke om at være en player, men måske have flere personer, du SMS’er eller gå på en date med for at se, hvilke muligheder der findes derude.

4. Vis, at du lever et spændende liv

Ingen er interesseret i en, der bor i sin mors kælder. Ved at vise, at du lever et spændende liv, viser du også, at du er en ressourcestærk person, som er en vindertype. Vær ikke bange for at tage den anden person, du dater med til ting, du er interesseret i at vise ham eller hende, hvad du er interesseret i.

Det handler ikke om at prale, hvilket i øvrigt er noget af det værste, du kan gøre i forhold til at fremstå attraktiv. Men der er mange ting, du kan gøre uden at prale for at vise den anden person, at du er en ressourcestærk person, der lever et spændende liv.

Hvis du allerede lever et kedeligt liv, så kan det være relevant for dit eget bedste at bruge mere tid på dig selv. Det er lige meget, om du ønsker at dyrke en hobby som at spille guitar, lave mad eller tjene penge på spørgeskemaer online. Det vigtigste, er at du kan vise, at du arbejder med dig selv.

5. Vær ikke en klovn

At være sjov og underholdende vil altid være attraktivt, så længe det kommer i små doser. Forestil dig smarte fyre som James Bond eller Tom Cruise i Mission Impossible. Dette er ikke karakterer, der oser af humor, men de kommer med nogle små sjove kommentarer hist og her.

Hvis det eneste, du forsøger, er at få den anden person til at grine, vil du for det første miste en masse af spændingen i interaktionen, og for det andet kan du fremstå som en person, der ikke har så meget erfaring inden for dating.

Hvis du er en mand, er det nok vigtigere at fremstå som en mand end at fremstå som ekstremt morsom.

6. Husk den anden persons navn

De færreste synes om det, når en person, de har kendt i relativt lang tid, viser sig ikke at huske deres navn eller siger det forkerte navn. På samme måde er det et stort plus at kunne huske navnene på dem, du lige har mødt. På den måde viser du, at du er opmærksom, og at du er interesseret i den anden person.

At huske navnet på vilde fremmede kan synes svært, når man samtidig skal holde en samtale i gang, og der opstår nye elementer i situationen. Ikke desto mindre er det ikke så svært, som mange mennesker tror, og der er mange forskellige huskeregler og teknikker, man kan bruge til at huske navnene på en eller flere mennesker, som man lige har mødt.

7. Pas på dig selv

Af evolutionære årsager ønsker alle naturligvis at være sammen med en partner, der er ved godt helbred. Du skal blot forestille dig, hvor vigtigt dette var, dengang der var hulemænd til, hvor manden skulle beskytte konen og børnene og samtidig opfostre børnene. Disse instinkter ligger stadig dybt i vores hjerner.

Derfor er det vigtigt i datingsammenhæng, at du ikke glemmer at tage vare på dit helbred. Det kræver ikke mere end at spise relativt sundt og måske træne et par gange om ugen. Du kan altid prøve måltidskasser, hvis du er usikker på, hvad du skal spise. Hvis du holder dig slank og samtidig bevarer en vis farve og glød i ansigtet er meget gjort.

Udseende er bestemt ikke alt, men detaljer kan gøre en stor forskel. Du kan også gøre noget ved hår på uønskede områder ved hjælp af hårfjernere og du kan også passe bedre på dit ansigt med gode rutiner.