Alternativer til Tinder

Gennem årene har Tinder hurtigt udviklet sig til på mange måder at blive indbegrebet af dating over mobil. Denne dating app har ført til mange møder mellem mennesker både nært og fjernt, og det er også en populær app her i lille Danmark. Men det er blevet temmelig klart i årenes løb, at Tinder også bringer en masse ubehageligheder med sig.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

For brugere, der ønsker at finde kærligheden, er Tinder er nok ikke en optimal datingapp. Appen kan til tider være ret så overfladisk, og der er også mange andre områder, der kan kritiseres. Disse betyder, at Tinder simpelthen ikke nå op på niveau, når man sammenligner tjenesten til de mange datingsider, der findes derude.

5 gode alternativer til Tinder

For dem, der søger mere seriøs dating, eller blot en mere dybdegående tjeneste, kan online datingsider være et godt alternativ til Tinder. Selv datingsider for casual sex kan være bedre alternativer end datingappen! Nedenfor har vi oplistet fem gode alternativer til Tinder, og vi uddyber, hvorfor netop disse er bedre.


PARTNERMEDNIVEAU er en tjeneste, der er kendt over hele verden (under navnet EliteSingles). Tjenesten har faktisk utrolige 30 millioner brugere over hele verden, og disse er alle mennesker, du kan tale med, hvis du vil. Herhjemme i Danmark har tjenesten lidt over 120.000 aktive medlemmer, som du kan vælge imellem.

PARTNERMEDNIVEAUs niche ligger i, at man her finder potentielle mennesker til at date, som alle har en videregående uddannelse. Dette er naturligvis helt tilfældigt på Tinder, så hvis du er tiltrukket af smarte individer, er der ingen tvivl om, at PARTNERMEDNIVEAU er et bedre valg for dig.

At komme godt i gang med PARTNERMEDNIVEAU kræver, at du bruger noget mere tid end, end du gør, når du opretter en Tinder-profil, men det er bestemt det hele værd. I stedet for at kaste tilfældige mennesker efter dig, tager PARTNERMEDNIVEAU dig gennem en personlighedstest, så de kan anbefale forskellige dates, der passer til din profil.

Men hvis du ønsker at chatte med nogen, så er PARTNERMEDNIVEAU ikke gratis som Tinder. Du kan dog gratis se på profiler for både personer, som tjenesten mener, du passer med, men også for personer, du ikke passer med i henhold til algoritmen. Hvis du vil kontakte nogle af disse profiler, skal du anskaffe et betalt abonnement.

PARTNERMEDNIVEAU er også relativt overkommelig, især hvis du tilmelder dig i for eksempel et år. Samlet set er du normalt nødt til at betale meget mere for Tinder, hvis du vil have noget ud af tjenesten. Uanset hvad, kan du tilmelde dig og afprøve tjenesten gratis, før du beslutter dig.


Match er en anden online datingside, der er markant forskellig fra Tinder. Siden er måske en af de mest populære i Danmark, og de fleste danskere har hørt dette navn cirkulere i deres kredse. I dag har tjenesten lidt over hele 300.000 medlemmer i Danmark, mens der er over 20 millioner på verdensplan.

Dette giver dig et godt udvalg af potentielle dates, og du er ikke bundet til din geografiske placering, som du er på Tinder. Ikke desto mindre kan du helt sikkert finde mange gode matches i det store udvalg af danskere, der er på Match. Og igen er du ikke begrænset af din geografiske placering som på Tinder.

Hvis du ønsker at være et de lidt over 300.000 medlemmer på Match, skal du først igennem en hurtig registreringsproces. Dette kan minde lidt om din registrering på Tinder. Men vejene skilles dog ved, at Match beder dig om at gennemføre en personlighedstest. Det tager ca. 20 minutter, og resultatet udgør grundlaget for de kontaktforslag, du efterfølgende får.

Match har en avanceret algoritme, der viser dig de bedste matches i henhold til din personlighed. Du kan se præcis, hvilke af dine interesserer, der matcher med de enkelte, og denne algoritme virker temmelig skudsikker – da den tidligere har matchet millioner af mennesker.

Hvis du vil kontakte nogen af de foreslåede profiler, skal du abonnere på Match. Abonnementet koster 379 kr. om måneden, hvilket er overkommeligt i sig selv, men hvis du vælger en 6 måneders abonnement, får du det til en billig penge, nemlig så lidt som 199 kr. om måneden!


Singles50 er muligvis så langt fra Tinder, som man kan komme. Hvor Tinder henvender sig til den yngre generation, er det måske ikke overraskende, når man ser på navnet, at Singles50 er dedikeret til dem, som er over 50 år. Leder du efter dating for ældre, så tilbyder Singles50 i øjeblikket over 60.000 aktive medlemmer i den aldersgruppe, du leder i.

Dette er også på mange måder et godt modstykke til Tinder, da Singles50 er en meget seriøs datingside. Det betyder, at dem, der dater på denne side, meget sandsynligt er personer, der er på udkig efter seriøse forhold, og ikke bare et par møder. Hvis du er på udkig efter et længerevarende forhold, er Singles50 derfor en meget god mulighed.

For at drage fordel af Singles50’s store database med brugere, skal du først gennemføre en enkel registreringsproces. Ved at udfylde en formular med personlige oplysninger bliver du officielt medlem af siden. Efterfølgende vil Singles50 bede dig om at tage en personlighedstest på ca. 34 spørgsmål. Dette vil tage dig omkring 15 minutter at fuldføre.

Resultaterne af din personlighedstest vil vise sig nyttige i at knytte dig sammen med de bedste matches. Du får kontaktforslag fra Singles50, som du kan sende beskeder til. Hele denne proces er gratis, men hvis du vil kunne svare på beskederne, skal du aktivere et betalt abonnement på Singles50.

Deres abonnement er overkommeligt, men her gælder det om at være ekstra smart og tilmelde dig i en længere periode. Ved at vælge et etårigt abonnement på Singles50 betaler du kun 299 kr. om måneden. I det lange løb sparer dette dig for flere tusinde, både i forhold til Singles50’s andre muligheder, men også i forhold til resten af markedet generelt.


C-date er muligvis det tætteste, man kommer på Tinder blandt online datingsider. C’et i deres navnet står trods alt for Casual, hvilket tyder på, at dette er en side for dem, der ønsker uforpligtende dates. I modsætning til Tinder får du dog meget mere fleksibilitet i henhold til dine valg og andre funktioner.

Tjenesten giver dig mulighed for at være rimeligt anonym både i forhold til din bio og dine billeder. Det er fordi C-date faktisk ikke er udelukkende rettet mod singler – personer, der allerede er i et forhold, og selv gifte er blandt medlemmerne af denne datingside. Der er også et stort antal mennesker i alle aldre her, noget som Tinder ikke kan prale af.

Den nærmeste lighed, C-date har med Tinder, er, at tjenesten ikke har nogen specifik personlighedstest. Det bør dog nævnes, at her skal du være åben om dine seksuelle præferencer, så du kan ramme den rette til potentielt at opfylde disse behov. Tinder har ingen lignende funktion.

Når du har registreret dig på C-date, tager denne test kun omkring 10 minutter. Dette er en helt anonym registrering, og det er også den test, der afdækker dine seksuelle præferencer. Ud fra dette vil du kunne se foreslåede partnere. Hvis du vil kontakte disse, skal du tilmelde dig en betalt version af C-date.

Det vil sige, at kvinder kan bruge tjenesten gratis – hvilket i øvrigt gør, at tjenesten har en meget ligeligt fordelt kønsbalance. I modsætning hertil kan mænd få tjenesten for så lidt som 499 kr. om måneden, hvis de vælger et etårigt abonnement.


Academic Singles er endnu en side, der adskiller sig meget fra Tinder. Denne datingside, som i dag tæller lidt over 100.000 aktive danske medlemmer, byder på mange goder, som Tinder ikke kan måle sig med Hvis du er på udkig efter veluddannede personer, er Academic Singles uden tvivl en fremragende side for dig.

Dette gør, at du slipper for at swipe gennem profil efter profil, mens du gætter på personens intelligens ud fra et par billeder og en profiltekst. Academic Singles er simpelthen perfekt til segmentering, hvis du ønsker at date en intelligent person.

Selvom Academic Singles er forbeholdt smarte personer, er det ikke særlig svært at tilmelde sig til tjenesten. Du skal blot udfylde enkle oplysninger, før du bliver bedt om at gennemføre en personlighedstest. Denne test indeholder forskellige spørgsmål om dig selv og din ønskede partner, men den tager ikke mere end omkring 15 minutter at gennemføre.

Hvis du svarer ærligt i denne test, vil Academic Singles’ algoritmen behandle dataene og give dig gode forslag til potentielle dates. Hvis du ikke helt tror på computerens forudsigelser, kan du for eksempel også gennemgå tilfældige profiler i dit lokalområde.

Uanset om du ønsker at komme i kontakt med disse personer, så er du nødt til at anskaffe et betalingsabonnement hos Academic Singles. Det kan du gøre ved for eksempel at vælge et etårigt abonnement, som koster 399 kr. om måneden. Det er en pris med en meget god rabat!


Victoria Milan er en tjeneste, der udelukkende har indstillet sigtekornet på dem, der er gift, men ønsker en spændende affære. Selvom dette også er muligt gennem en app som Tinder, er Tinder dog på ingen måde udformet med det formål. Victoria Milan byder også singler, der ønsker at deltage i affæren med den gifte person, velkommen.

Tjenesten blev grundlagt tilbage i 2010, og den har siden da opbygget en base på over 200.000 aktive medlemmer. For dem, der er på udkig efter en affære, er Victoria Milan en temmelig unik tjeneste, der til og med faktisk har sin egen blog, der rådgiver dem, der ønsker at skjule deres affærer.

Registrering hos Victoria Milan er hurtigt overstået, og der er ingen personlighedstest her. Under registreringen bliver du dog stillet nogle yderligere spørgsmål i forhold til andre datingtjenester. Blandt andet bliver du spurgt om seksuelle præferencer, hvilket skal sikre, at du får et godt match til din affære.

Så snart registreringen er overstået, kan du kvit og frit se på alle profiler på Victoria Milan. Her får du dog begrænset information, og langt de fleste har slørede billeder, så de ikke nødvendigvis kan genkendes af deres ægtefæller. Men det er ikke svært at finde noget, du synes om.

Du skal dog opgradere dit medlemskab, hvis du vil kontakte andre på siden. En måned her koster 399 kr. om måneden, mens du på et etårigt abonnement får en massiv rabat og kun betaler 199 kr. om måneden.

Fordele ved Tinder

Tinder har mange store fordele, og det er en glimrende datingapp. Du kan hurtigt komme i gang via din Facebook-profil, den er helt gratis at bruge, og du kan komme i kontakt med potentielle dates i nærområdet.

En anden fordel ved Tinder er, at det er meget nemt at vælge mellem mennesker ud fra deres udseende. Hvis du er ligeglad med seriøs dating, er dette naturligvis en stor fordel for dig, hvis du vil holde det hele lidt overfladisk.

Ulemper ved Tinder

Desværre er der mange flere ulemper ved Tinder end fordele. For eksempel er mange i årenes løb kun kommet på Tinder for at promovere deres profil på sociale medier, da der i dag er gode muligheder for at tjene penge på Instagram og andre sociale platforme. Andre er der også kun for at få opmærksomhed. Disse to faktorer betyder, at man i virkeligheden kan ende med at spilde adskillige timer ved at tale med useriøse personer.

Selvom Tinder stadig er gratis at downloade, skal man betale for at få noget ud af appen. Tinder Gold, for ikke at nævne Boost-funktionen, er du næsten nødt til at have for at få tilstrækkeligt med likes til, at den tid, du bruger på appen, gør at det er det hele værd.

Sidst men ikke mindst kan det også nævnes, at Tinder er rimelig overfladisk. Her ser du kun en persons ansigt, samt en lille bio, før du skal swipe videre. Selv for dem, der søger casual dating, kan Tinder til tider blive lidt for enkel i forhold til dybden i den enkelte person.

Resumé

Tinder er en glimrende datingtjeneste, der med rette har fået en masse god opmærksomhed i årenes løb. Alligevel er der mange irritationsmomenter. Denne app er til tider overfladisk, har mange useriøse brugere, og den fungerer ikke rigtig optimalt, før du begynder at bruge penge på den.

Derfor anbefales det at se på alternativer til Tinder. Forskellige datingsider kan give dig en mere fokuseret målgruppe, der indeholder det, du leder efter, en bredere geografisk spændvidde, samt bedre muligheder for at lære en person at kende, før du afviser vedkommende. Du bør prøve et af vores fem alternativer til Tinder i dag!