Anmeldelser

Dating.dk anmeldelse (2024) | Bedste datingside i Danmark?

For et par år siden var onlinedating noget, der blev set ned på i samfundet. Hvis du fortalte om en partner, du havde mødt online, ville du højst sandsynligt få en negativ respons.

Single.dk anmeldelse (2024) | Størst i Danmark?

Populariteten af datingsider er noget, der stiger år efter år. Det er også noget, der nu normaliseres i samfundet. Du behøver ikke at være bange for at blive stigmatiseret, hvis du fortæller nogen, du har fundet en partner online.

Senior.dk anmeldelse (2023) | Bedst til seniorer?

For dem over 50 er datingsider noget, der er blevet meget populært i de seneste år. Når du har travlt med en hektisk hverdag og er til færre sociale arrangementer end tidligere, kan det være svært at møde nye mennesker.

Happn anmeldelse og test (2023) – Alt du behøver at vide om Happn

Happn er en ganske god datingapp, og den har meget til fælles med Tinder. Konceptet er, at du kan matche med folk, du er gået forbi på gaden. Happn har mange medlemmer og få falske brugere.

Anmeldelse og test af Zoosk (2023) – Er Zoosk den bedste datingside?

Zoosk er en af de største datingportaler online, og den blev grundlagt i 2007. Alt i alt mener vi, at Zoosk er en forholdsvis god datingside i forhold til brug i Danmark med relativt mange medlemmer.

Badoo anmeldelse og test (2023) – Er Badoo et fupnummer?

Badoo er en virkelig god datingside. Her kan du tale med mange mennesker, og der er en hel del danske medlemmer. Men hvis du ønsker en seriøs datingside, hvor brugerne kun er der for at date, kan det betale sig at også prøve andre datingsider. Badoo er en særlig datingside, men den er værd at afprøve.

Tinder anmeldelse og test (2023) – Er Tinder virkelig en god datingside?

Alt i alt er Tinder en ganske god datingside. Mange medlemmer og en jævn fordeling på køn trækker op, og der er heller ingen falske medlemmer. Vær opmærksom på, at konkurrencen kan være hård, stemningen overfladisk, og at du nemt kan blive afvist.

Be2 anmeldelse og test (2023) – Er Be2 et fupnummer?

be2 er en helt fin datingside, men den er langt fra det bedste i vores test. Funktioner, apps og lignende, mener vi, fungerer godt. Problemet er imidlertid, at tjenesten ikke vækker meget tillid. Vi mistænker, at der er nogle falske konti, som mange af brugerne derinde virkede noget tvivlsomme. Men det er jo bare at prøve; registrering er trods alt gratis.

Academic Singles anmeldelse (2023) | Hvad du bør vide

Academic Singles er en relativt god datingtjeneste. Hovedformålet er at matche veluddannede mennesker via en personlighedstest. Vi oplever, at tjenesten fungerer godt i Danmark, og at der er relativt mange brugere.

C-Date anmeldelse (2023) | Er C-date den bedste datingside?

C-Date er en god datingside, hvis dit formål er at lede efter uforpligtende dating. Kønsfordelingen er lige, der er relativt mange medlemmer, og funktionerne på datingsiden fungerer godt. Hvis du er på udkig efter noget mere seriøst, kan vi anbefale dig at også prøve datingsider som Match, Academic Singles eller lignende.

Victoria Milan Anmeldelse 2023

Victoria Milan er en noget speciel datingside. Datingsiden startede med at være til planlægning af affærer. Det betyder, at både gifte eller folk med en kæreste kan finde nogen, de kan have en affære med. Det moralske aspekt kan diskuteres, men generelt synes vi, at datingsiden er helt fin.

Singles50 Anmeldelse

Singles50 er primært en side for dem over 50, selv om medlemmerne her ikke udelukkende er omkring de 50. Denne side har oplevet stor tilgang fra denne aldersgruppe i Danmark, og datingsiden har endda bragt flere succeshistorier med sig.

Match Anmeldelse 2023

Match er en meget god mulighed for dem, der er interesseret i en seriøs datingside. Mange danske medlemmer, nem registrering og fraværet af falske konti er nogle af de ting, vi bedst kan lide.

PartnerMedNiveau anmeldelse (2023) | Fungerer PartnerMedNiveau?

PartnerMedNiveau er en datingside, der fokuserer på matchmaking. Det vil sige, brugere skal udfylde en personlighedstest, der bruges til at matche dem. Alt i alt mener vi, at denne datingside fungerer rigtig godt med hensyn til funktion, antallet af danske brugere og muligheden for rent faktisk at møde nogen, du er interesseret i.