Dating.dk anmeldelse (2024) | Bedste datingside i Danmark?

Kort fortalt

For et par år siden var onlinedating noget, der blev set ned på i samfundet. Hvis du fortalte om en partner, du havde mødt online, ville du højst sandsynligt få en negativ respons. Mange var bange for dem, der var på disse sider og lignende. Dette er bestemt ikke længere tilfældet, og onlinedating er noget, der kun bliver mere og mere populært.

Dette kan blandt andet ses ud fra, hvor mange brugere forskellige online datingsider har, og hvor meget disse tal er vokset og stadig vokser. Der er en række forskellige datingsider, og nogle er mere specifikke end andre. For eksempel er der særlige sider for folk med forskellige hobbyer eller uddannelse.

I denne artikel vil vi se på Dating.dk. Dette er en såkaldt generel datingside, hvilket betyder, at siden ikke er tilpasset til en specifik målgruppe. Vi gennemgår forskellige aspekter af tjenesten og vurdere disse. Derudover vil vi også sammenligne Dating.dk med andre populære tjenester.

Fordele
  • Mange medlemmer
  • Enkel platform
  • Let at falde i snak med andre
Ulemper
  • Let at falde i snak med andre

Registrering

Når du opretter en brugerprofil på Dating.dk er det en temmelig almindelig proces, du skal igennem. Du vælger først dit køn, og hvad du leder efter. Derudover skal du indtaste din alder og bopæl. Når dette er gjort, skal du lægge et billede på. Dating.dk har et par tips til, hvad slags foto dette bør være, når du kommer til denne side.

Desuden skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Brugernavnet skal indeholde dit fornavn, så du opfattes som mere seriøs. Når dette er gjort, skal du indtaste din e-mailadresse, som du skal bekræfte, før du kan begynde at bruge tjenesten. Du kan også bekræfte din brugerprofil med NemID, det er også noget, du skal gøre for at vise, at du er en rigtig person.

Når brugerprofilen er oprettet, har du mulighed for at angive nogle andre yderligere oplysninger. Dette er blandt andet, højde, vægt, om du har børn, dyr, arbejde, stjernetegn, øjenfarve, uddannelse og så videre.

Du har også en side kaldet “Værdier og interesser”. Her kan du besvare en række forskellige spørgsmål. Disse omfatter din livret, hvad du foretager dig, når du slapper af, din yndlingsdrink, musik, bøger og lignende. Du har også mulighed for at indtaste værdier, som for eksempel hvad der er vigtigt i et forhold, grundlaget for et forhold, drømme og lignende.

Du kan også tilføje et coverbillede og oprette foto- og videoalbummer. Du kan vælge at fremhæve billeder, du synes særligt godt om. Vi anbefaler, at du udfylder alt, det er muligt at udfylde. Dette viser ikke kun, at du er seriøs, men det gør det også lettere for andre brugere at få en idé om, hvem du er.

Hovedsiden

Det, der trækker hovedsiden op, er, at den er meget ligetil, og du kan nemt navigere rundt på siden. Men vi synes, at designet er lidt gammeldags. Selv om dette ikke påvirker tjenesten, er der stadig noget, der trækker ned. Øverst på siden har du direkte adgang til meddelelser og notifikationer. Hvis du har PlusProfil, har du også adgang til at se, hvem der har besøgt din profil, og hvem der har vist dig interesse. Mere om PlusProfil senere.

I venstre side kan du navigere til en række forskellige sider. Her kan du læse artikler om tips og vejledninger til dating, der er skrevet af Dating.dk. Der er også en side kaldet “Debatten”, hvor brugerne kan stille og besvare en masse forskellige spørgsmål, lidt ligesom et forum. Der er endelig en side kaldet “Væggen”, hvor man kan skrive noget, der minder meget om statusopdateringer på Facebook eller Twitter.

Når du ruller ned på forsiden er der også en masse indhold. Du kan blandt andet se anbefalede profiler, nye profiler, mest besøgte profiler, profiler, der ofte svarer på beskeder og meget mere. Du kan også se arrangementer, der er arrangeret af Dating.dk selv eller af andre brugere. Du har altså adgang til en række forskellige funktioner og flere forskellige måder at møde andre brugere på.

+PlusProfile

Med en PlusProfile på Dating.dk får du adgang til alle de funktioner, datingsiden tilbyder. Dette er blandt andet at læse og reagere på beskeder, at blive set oftere af andre brugere, skrive på “Væggen” og i “Debatten”. Du kan også, som nævnt ovenfor, se, hvem der har besøgt din profil, og hvem der har vist dig interesse. Der er også nogle mindre vigtige funktioner, såsom at du kan se, når meddelelser læses, og muligheden for at kommentere på billeder.

Noget vi ikke kan lide ved tjenesten er, at du er afhængig af den betalte version for at kunne bruge siden optimalt. Selv om dette trækker noget ned, er det helt almindeligt for de største og bedste datingtjenester. Det er heldigvis også sådan, at en PlusProfil på Dating.dk ikke er alt for dyr.

Dating.dk tilbyder tre forskellige medlemskaber. Det første er uden en bindingsperiode, og medlemskabet koster 129 kroner hver 30. dag. Det næste medlemskab har en bindingsperiode på 90 dage, hvor de første 30 dage koster 29 kroner og 129 kroner hver 30 dage efter dette. Det sidste medlemskab har en bindingsperiode på 180 dage og koster 89 kroner hver 30. dag.

Matching

Når du leder efter andre singler, har du en række muligheder for, hvilke krav du vil angive. For det første kan du angive en alder mellem 18 og 100 år. Du kan også vælge højde lige fra 1 meter til 2,3 meter. Du kan også bestemme vægt på mellem 40 og 220 kg.

Desuden kan du indstille det geografiske område. Mulighederne er i så fald mit lokalområde, min region, min landsdel eller hele landet. Dette er derefter baseret på det postnummer, du indtastede, da du registrerede brugerprofilen. Du kan også kræve, at singler, der vises i din søgning, har et profilbillede, er ryger eller har børn.

Når du har fastsat dine krav, vises et rødt tal ved siden af, hvor der står “match”. Det er personer, der matcher dine krav. Derudover passer du også til deres krav. Det er noget, vi synes var rigtig godt. Du har mulighed for at se på deres profiler og derefter vælge, om du er interesseret eller ej. På forsiden har du også mulighed for at finde en række forskellige profiler, som du også kan vise interesse for.

Artikler, tips og vejledninger

Dating.dk har oprettet en separat side med indhold, der er meget nyttigt. Her kan du blandt andet læse artikler og se videoer.

Artiklerne handler om dating, og hvordan du kan forbedre dit datingliv. Her kan du blandt andet læse, hvordan det er at tale om svære emner, selvværd i forholdet eller hvordan man håndterer afvisning. Dating.dk har skrevet en masse forskellige artikler, så her er noget for enhver smag. Dette er også en god side at gå til, hvis du for eksempel er lidt rusten, når det gælder dating eller har brug for et skub i den rigtige retning.

Nedenfor tips finder du flere artikler om tips om din datingprofil og dating i almindelighed. Hvis din profil på Dating.dk for eksempel er din første online datingprofil, har de en række tips til, hvordan du opretter en profil. Her kan du lære at skrive en beskrivelse af dig selv eller hvordan du tager billeder til din profil.

Der er også en række tips om, hvordan du kan gå frem, når du har fået en date. Disse artikler indeholder blandt andet tips til den første date, hvad man skal undgå, eller hvordan man læser kropssproget på ens date.

Der er også en separat side med videoguider. Her kan du se en række tips fra en dating-coach eller samtaler i noget, der minder om en video-podcast. Med disse videoer kan du få en række tips og tricks til, hvordan du kommer videre med en person, du er interesseret i. Du har også adgang til disse videoer, hvis du er gratisbruger.

Dating.dk har også deres egen dating-coach, Mai. Hun har et ugentligt indslag, som hedder brevkassen, hvor hun besvarer spørgsmål fra brugere. Her kan du indsende spørgsmål og, hvis du er heldig, få svar fra en ekspert. Hvis du er interesseret i horoskoper, har du også adgang til kærlighedshoroskoper på denne side.

Kundeservice

Selvom Dating.dk er en side, der er meget nem at bruge, ved man aldrig, hvornår man får brug for hjælp. Dating.dk har deres egen kundeservice, hvor du kan stille spørgsmål og få svar inden for 24 timer på hverdage. Du skal blot trykke på “Kundeservice” i venstre side. Klik derefter nederst på siden med den grønne knap kaldet “Opret forespørgsel”. Her kan du indsende spørgsmål om hvad som helst.

Over knappen for at indsende forespørgsler kan du også læse “Ofte stillede spørgsmål”. Dette omfatter kategorier som “Min profil” eller “Generelt”. Du kan også søge efter specifikke problemer på denne side. Vi anbefaler, at du gør dette, før du sender en forespørgsel til Dating.dk. Dette gør det lettere for begge parter, og du behøver ikke at vente op til 24 timer på et svar.

Dating.dk i forhold til andre datingsider

Dating.dk er Danmarks største datingside. Da der er en række forskellige konkurrenter, må man forvente, at dette er solid tjeneste. PartnerMedNiveau, Tinder, Happn, Zoosk, Match er alternativer. Det er da også vores mening. Siden er meget brugervenlig, hvilket er et stort plus uanset din tekniske ekspertise. Der er nogle datingsider, hvor det kan være meget indviklet at navigere rundt, men Dating.dk har virkelig gjort et godt stykke arbejde her. Som nævnt trækker det noget ned, at designet er lidt gammeldags, men det er smag og behag.

Noget, som vi også virkelig godt kunne lide ved Dating.dk, er, hvor meget indhold de har på deres website. Ligegyldigt hvor meget erfaring du har med dating, er der ofte ting, du er lidt usikker på. Dette ved teamet hos Dating.dk og de har derfor skrevet en række artikler om dating, samt en række forskellige tips og vejledninger.

Det faktum, at de også har deres egen dating-coach, der hjælper deres brugere, er også noget, der trækker meget op, og noget du sjældent ser på andre datingsider. Ikke alene har hun sin egen videoserie til at guide brugerne gennem forskellige aspekter af dating, men hun besvarer også spørgsmål en gang om ugen fra brugerne.

Dating.dk er en side, der er meget god i forhold til mange andre datingsider, og det er et stort plus, at dette også er en side for danske brugere. Dette kan være problematisk med de internationale sider, da medlemstallene kun er høje på grund af brugere fra større lande.

Konklusion

Alt i alt er Dating.dk en side, vi anser for god. Det skal dog nævnes, at du bliver nødt til at oprette en PlusProfile for at kunne bruge tjenesten optimalt. Selv om dette er tilfældet hos næsten alle aktører, er det stadig noget, du bør være opmærksom på. Det, der er positivt, er, at tjenesten ikke er dyr, og du kan vælge, hvor længe du ønsker at forpligte dig til et medlemskab.

Du får adgang til en række forskellige funktioner og en bred vifte af brugere. Derudover kan du også deltage i diskussioner og lignende på siden. Dette er også en måde, hvorved du pludselig kan møde en potentiel partner. Derudover kan du dele billeder, tanker og videoer på din egen profil.

En af de ting, der virkelig trækker op på siden efter vores mening, er, at Dating.dk bekymrer sig om deres kunder. Du kan se dette ved den store indsats, de lægger i at skabe indhold til at hjælpe brugerne med eventuelle spørgsmål. De har endda hyret deres egen dating-coach. Vores opfattelse er, at de fleste brugere på denne side er over 28 år gamle, så dette er nok det yngste, du bør være, hvis du er på udkig efter en kæreste på Dating.dk. Men det betyder ikke, at der ikke er brugere, der er yngre, og du kan afprøve tjenesten gratis, hvis du er nysgerrig.