5 Bedste Datingapps i Danmark (2023) | Mest populære datingapps

Der er en masse datingapps i Danmark, hvilket kan gøre det svært at beslutte, hvilken man skal vælge. I denne artikel gennemgår vi forskellige datingapps, som vi anbefaler til vores brugere. Dermed slipper du for at teste de mange forskellige, før du finder den rette. Ikke desto mindre vil vi anbefale dig at teste mindst et par på listen, før du vælger en bestemt.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

Det er svært at vælge en datingapp, der er klart den bedste. Grunden til dette er, at folk har forskellige præferencer. For det første er det anderledes, hvad folk er på udkig efter, hvilken aldersgruppe folk er i, eller hvilke slags mennesker man er interesseret i. Det er nu engang ikke sådan, at der en bestemt datingapp, der passer til alle, og som alle synes, er de bedste.

Derfor vil vi gennemgå lidt forskellige datingapps baseret på, hvilken type af brugere de er rettet mod. Vi vil præsentere generelle datingapps, datingapps til højtuddannede, datingapps til seriøse, datingapps til casual dating, datingapps til ældre og lignende. Uanset hvad, er vi ret sikre på, at du finder en, der passer til dig på denne liste.

Vi vil nu nævne de forskellige datingapps, vi anbefaler. Senere vil vi skrive nogle generelle råd om datingapps, hvordan du skal gå frem og lignende.


PARTNERMEDNIVEAU er en perfekt datingapp for dem, der er trætte af håbløse dates. Dette er nemlig en side, der sætter høj uddannelse og succesfulde mennesker i centrum. Tjenesten har i øjeblikket over 30 millioner medlemmer på verdensplan, hvoraf 120.000 er aktive i Danmark. Der er med andre ord masser af medlemmer at kontakte her, både nationalt og internationalt.

Siden er derfor fokuseret på højtuddannede akademikere, men det er også en tjeneste, der meget værdsætter seriøs dating. Hvis det lyder interessant for dig, så kan du via deres app gennemgå en hurtig registreringsproces, før du udfylder deres omfattende personlighedstest.

PARTNERMEDNIVEAUs personlighedstest tager omkring 30 minutter at gennemføre, hvilket er blandt de længste på markedet. Det er dog det hele værd, da denne øger dine chancer for at matche med de bedst mulige kontakter på siden. PARTNERMEDNIVEAUs algoritme vil nemlig give dig forskellige kontakt forslag, når du har afsluttet deres personlighedstest.

Efter kontaktforslagene får du mulighed for at chatte med andre medlemmer, hvis du opgraderer dit medlemskab. Med den store database over brugere, som PARTNERMEDNIVEAU har, er dette utvivlsomt en investering, der vil være det hele værd!


Med over 300.000 medlemmer i Danmark er Match uden tvivl en af de mest kendte datingapps i Danmark. Tjenesten har også over 20 millioner aktive medlemmer på verdensplan, så du får adgang til en rimelig bred vifte af personer, du kan matche dig op mod i denne app.

Så snart du har fuldført din tilmelding hos Match, bliver du videresendt direkte til deres personlighedstest. At deres tjeneste har haft millioner af brugere, lægger man mærke til i personlighedstesten, som det tager omkring 20 minutter at tage, da den er virkelig udførlig.

Dine svar er i øvrigt meget vigtige her, da disse anvendes at algoritmen. Hvis du besvarer spørgsmålene i testen godt og ærligt, så tilsiger videnskaben bag Match med sine mange tidligere succeshistorier, at du skal før få kontaktforslag, der vil være meget gunstige for dig.

Hvis du vil nå et af disse medlemmer via chatten, kræver Match, at du opgraderer dit medlemskab. Det er bestemt værd at investere i denne overkommelige app, og langt de fleste vælger at gøre dette efter gratis download, registrering og personlighedstest.


Når de fleste hører udtrykket “bedste datingapps i Danmark”, så er der mange, der hurtigt springer til en mulighed som Tinder.  Selv om dette uden tvivl er en god datingapp, det er tjenesten stødt på et par problemer i årenes løb. Den er blandt andet blevet noget overfladisk, og nogle brugere leder kun følgere til Snapchat og Instagram.

Men tjenesten er stadig helt gratis for det meste, selv om det naturligvis også betaler sig at opgradere til et betalt medlemskab eller betale for nogle funktioner. Du kan dog swipe frem og tilbage samt matche med et næsten uendeligt antal muligheder.

Tinder er måske bedst kendt for det, at man swiper. Dette er på mange måder en brugervenlig og en nem måde at finde andre på, men det er også rimeligt overfladisk i længden. Det samme kan siges om brugernes bio, som ofte er meget kort og uden særlig dybde.

Ikke desto mindre skal det påpeges, at Tinder er en rigtig god datingapp. Først og fremmest kan du få en masse ud af gratisversionen, der tilbydes, og ikke mindst har appen et stort antal brugere, som du kan komme i forbindelse med.


Singles50 har til formål at hjælpe dem omkring 50 med at finde kærligheden. I denne datingapp kan du møde så mange som 60.000 aktive medlemmer i denne aldersgruppe. De fleste medlemmer er derfor inden for denne alder, men der er også brugere over og under aldersgruppen.

Den største fordel ved Singles50 er ubestrideligt, at dette er en meget seriøs datingapp. Lige efter registreringen, understreges dette ved, at du får en personlighedstest, det tager dig omkring 15 minutter at udfylde. Her vil Singles50 forsøge at få et godt overblik over dig som person, så du bedst kan matches op mod deres eksisterende medlemmer.

Så snart personlighedstesten er afsluttet, og ikke mindst behandlet af algoritmen, får du dine kontaktforslag fra Singles50. Det er derefter muligt at sende en gratis besked til hver af dine kontaktforslag via datingappen. Men hvis du vil se et svar, skal du opgradere dit medlemskab.

Singles50 er helt sikkert en datingapp, det er værd at investere i, og den er nem at bruge for dem omkring 50. Denne app har virkelig potentiale til at forbinde dig til den rette. Derfor kan vi helt sikkert anbefale appen, hvis du ønsker en datingapp, der er målrettet mod denne aldersgruppe.


Academic Singles er en datingapp, som – måske ikke så overraskende i betragtning af navnet – er målrettet mod akademikere. Hvis du bruger denne datingapp, er der således en stor chance for, at du vil møde en person, der har en videregående uddannelse, men alle andre egenskaber er også godt fordelt blandt medlemmerne.

I alt er der omkring 100.000 aktive medlemmer, du kan møde på Academic Singles. Dette er langt fra det højeste antal medlemmer, men da der er en overvægt af brugere inden for en bestemt målgruppe, nemlig højtuddannede, er dette antal medlemmer ganske højt.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med medlemmer gennem denne datingapp, så skal du gennemgå registrering og personlighedstest først og fremmest. Sidstnævnte test tager omkring 15 minutter at fuldføre, og det er resultaterne fra denne, der giver dig dine kontaktforslag på Academic Singles.

Kontaktforslagene her er næsten helt garanteret interessante, da disse er baseret på Academic Singles’ algoritme. For at få mulighed for at kontakte disse medlemmer, skal du nemt opgradere dit medlemskab, så du får adgang til at sende et ubegrænset antal beskeder!


Ligesom Tinder, tror mange mennesker sandsynligvis, at en datingapp som Happn bør rangere øverst, men denne app kæmper med de udfordringer, som også Tinder kæmper med. Desuden er matchningssystemet på Happn helt unikt, men ikke altid let at finde nogen at matche med.

Selve baggrunden for Happn er, at man bliver præsenteret for de mennesker, man er gået forbi i løbet af dagen. Disse er ofte mennesker, du aldrig har bemærket, men det kan også være en person, du har et godt øje til, men ikke har turdet tale med.

Appen fortæller dig, hvor mange gange I har mødt hinanden, og derefter kan du klikke på personens profil for at se billeder og læse mere om dem. Selvom appens idé er meget unik, og selve appen er meget god, har du ikke mulighed for at matche ud fra gennem Happn.

Næsten en halv million danskere bruger derimod Happn aktivt, så der er en rigtig god mulighed for rent faktisk at møde interessante mennesker i hverdagen. Hvis du trods alt har et godt øje til en person, du møder i byen, men ikke tør tale med, er Happn er en god mulighed at have, når du fortryder det!


Hvor en række datingsider er målrettet mod visse målgrupper, har Victoria Milan været rettet mod dating for gifte personer. Det vil altså sige, at det er en datingapp for dem, der ønsker en affære. Den app omfatter både gifte og ugifte mennesker, så man kan have en affære med en anden gift person, eller blot en single, hvis det er det, man vil.

Men det er ikke kun medlemmerne her, der antyder, at Victoria Milan er en app til affærer. Hele datingappen er centreret omkring dette, hvilket blandt andet ses ved, at profilbilleder kan være slørede, kan du skjule albums, og ikke mindst giver Victoria Milan dig en række artikler, der hjælper og guider dig, så du kan holde affæren hemmelig.

Victoria Milan giver dig efter registrering, hvad der er en blanding af en personlighedstest og en test for at identificere dine seksuelle præferencer. Ud fra denne test vil Victoria Milan via sine algoritmer give dig de mest passende kontaktforslag blandt tjenestens nuværende medlemmer.

Hvis du opgraderer dit medlemskab hos Victoria Milan, kan du kontakte disse profiler på en diskret og nem måde. Hvis du ønsker at have en affære, er der virkelig ingen anden datingapp, der kan sammenlignes med Victoria Milan!


C-Date er en anden tjeneste, der er forbundet med spændende eventyr. Selvom appen ikke specifikt er målrettet mod affærer, er dette også en mulighed her. Men hovedfokus for C-Date er på uforpligtende. C’et i tjenestens navn står, trods alt, for casual, hvilket på dansk bedst lader sig oversætte til ”uforpligtende”.

Datingappen er rimeligt unik, da du ikke kan se andre brugeres billeder uden deres godkendelse. Dette er så også med til at bevare et konstant højt spændingsniveau ved den uforpligtende dating. Men det er ikke sådan, at du er helt uden valgmuligheder i forhold til andre brugere, da C-Date tager dig gennem en test for seksuelle præferencer efter registrering.

Efter denne test vil C-Dates egne algoritmer foreslå dig de personer, som tjenesten vurderer, du passer bedst med på baggrund af seksuelle præferencer. Derefter er det op til dig at vælge og vrage mellem kontaktforslag, før du kan begynde at sende meddelelser.


50PlusMatch er ligesom Singles50 en datingapp til den ældre garde. Som nævnt, kan det være udfordrende for dem over 50 til at benytte de mere generelle datingsider, da langt de fleste mennesker på disse datingsider er unge. Så kommer man hurtigt til at lede længe, før man finder andre i samme aldersgruppe.

Derfor er det en stor fordel at kunne benytte datingapps som 50PlusMatch og lignende, da du kun møder folk i din aldersklasse. 50PlusMatch er efter vores mening en forholdsvis god datingside for ældre. Med hensyn til antallet af brugere, er dette ikke det højeste, men det er også på grund af det faktum, at det er en niche datingside. Vi kæmpede for at finde det nøjagtige antal, men vi fik dog indtryk af, at der en del medlemmer der.

50PlusMatch-appen er også meget brugervenlig og funktionel, og du behøver ikke at være computerekspert for at kunne bruge den på din telefon eller bærbare computer. Med hensyn til pris er nogle af tjenesterne på 50PlusMatch gratis, mens du er nødt til at betale for andre.

Alt i alt mener vi, at 50PlusMatch er relativt god. Hvis du vil teste denne tjeneste, kan vi anbefale dig at teste den med for eksempel Singles50 eller også Seniordate, så vil du øge dine chancer for at møde nogen, da der ofte er lidt færre brugere på disse seniordatingsider.


Dating.dk er en helt dansk datingapp med et stort antal brugere. Fordelen ved Dating.dk er, at tjenesten specialiserer sig i Norden. Det betyder, at der er mange brugere i Danmark, og også at kundeservice og lignende er på dansk. Generelt syntes kun alt at være tilpasset Dating.dk.

Med hensyn til antallet af brugere, er Dating.dk en af de tjenester på vores side, der har flest brugere. Dette er naturligvis en stor fordel, da dette vil øge din mulighed for at få en date med en, du ønsker. Vi synes også, at det var relativt nemt at falde si snak med andre, og der lod ikke til at være nogen falske brugere eller lignende, som nogle andre datingsider bliver beskyldt for.

Vi er også tilfredse med de forskellige apps til Dating.dk både til iPhone, Android og lignende. De var også enkle og intuitive at benytte, og de hakker ikke eller lignende. Det er også nemt at chatte via appen.

Samlet set vil vi helt klart anbefale Dating.dk, hvis du er på udkig efter en generel datingside med mange brugere og med en velfungerende app.

Hvordan kan man bedst få succes med datingapps?

Der er mange teorier om, hvordan man bedst lykkes med at bruge datingapps. Mange af rådene er dog meget dårlige, og de handler om at finde den bedste åbningsreplik eller lignende. Men det hjælper ikke skrive utroligt godt, hvis du har dårlige billeder.

Alfa og omega på datingapps er nemlig at have gode billeder. Det er det eneste, andre kan bedømme dig ud fra. Hvis du har dårlige billeder, vil du ikke engang have en chance. Derfor er det meget vigtigt at fokusere på dette.

Hvilke billeder er så bedst? Det handler om at have så naturlige billeder som muligt. Undgå for alt i verden selfies af dig selv i badeværelset eller lignende. Billederne skal se ud som om, de er taget i naturlige omgivelser, uanset om det er på en café, på gaden, til en fest, på tur eller lignende.

Det er ikke kritisk, hvis der er andre mennesker i nogle af billederne, men generelt bør de fleste billeder være af dig alene. For alt i verden skal du undgå billeder med ekskærester eller lignende. Det er også vigtigt, at du er velplejet og udstråler god energi i billederne.

Ud over at have gode billeder skal du også kunne kommunikere på en god måde. Der er egentlig ikke meget at sige om dette, bare at det handler om at være så normal som muligt, og samtidig undgå at samtalen bliver meget kedelig. Konstante spørgsmål om arbejde, skole eller lignende er ikke særligt spændende.

Husk også, at selvfølgelig er det utrolig vigtigt ved dating via datingapps, hvordan selve mødet er. Derfor er det en rigtig god ide også at arbejde på dette selv på andre måder ved siden af din datingprofil.

Koster datingapps penge?

Vi får ofte spørgsmål om, hvorvidt datingapps koster penge, eller om de er gratis. Her er der desværre ikke noget entydigt svar. Næsten alle datingapps har både gratis og betalte versioner. Selvfølgelig skal tjenesterne kunne tjene penge, og selvfølgelig forsøger de at gøre det via brugerne.

Desværre for dem, der ikke ønsker at betale, vil de betalende brugere ofte få store fordele i forhold til de ikke-betalende brugere. For eksempel kunne dette være at få vist sin profil flere gange for de andre på datingsider, at komme højere op på hitlisterne og lignende. Derudover er der også nogle andre fordele, som afhænger af, hvilken app du bruger.

Ofte vil vi anbefale dig at benytte en af de betalte versioner, da der jo er tale om et ret vigtigt emne her. Er det så farligt at bruge 200 kr. om måneden, hvis det øger chancen for at finde dit livs kærlighed? Det mener vi ikke. Men det er naturligvis muligt at lykkes på datingapps uden at betale. Alt i alt skal du bare se det hele lidt an, når du gør det.

Fleksibilitet ved datingapps

Med arbejde, uddannelse og fritidsaktiviteter, der optager det meste af hverdagen, er det ikke alle, der hverken tid eller energi til at tage initiativ til dating og forhold på den traditionelle måde. Datingapps giver en enorm fleksibilitet, så man potentielt kan finde den rette person i løbet af kort tid uden at skulle gøre en særligt stor indsats.

Der findes i dag datingapps, der sigter mod meget specifikke målgrupper, som omfatter blandt andet yngre, ældre, heteroseksuelle, homoseksuelle, gifte og folk på udkig efter uforpligtende dating. Desuden benytter de fleste tjenester i dag personlighedstest og algoritmer, der forbinder dig til de personer, du er mest tilbøjelige til at have mest til fælles med.

Datingapps giver simpelthen en enorm fleksibilitet og har potentialet til at give os noget af det, vi som mennesker ønsker mest af alt i livet – nemlig en livsledsager – i løbet af meget kort tid. Og det gøres via en temmelig innovativ kanal.

Sammendrag

I dag dater unge mennesker, uanset hvor de er. Man behøver ikke længere at lede på den traditionelle måde, som man trods alt kan bare tage fat i mobilen og gå direkte ind på en datingapp. Apps som Tinder og Happn har sat gang i industrien, selv om muligheder som PARTNERMEDNIVEAU og Match sandsynligvis er en kende bedre.

Uanset hvad, er det fleksibiliteten bag disse datingapps, der giver den største fordel. Denne fleksibilitet giver dig mulighed for at finde den rette, uden at møde vedkommende først, og du kan finde vedkommende over et meget stort geografisk område. Hvis du er på udkig efter den rette, så skal du prøve en af de bedste datingapps i Danmark i dag!