Hvordan får man en kæreste?

En vigtig faktor i det liv, vi lever, er, hvem vi lever det sammen med. Derfor er, hvem du bliver en kæreste med naturligvis en vigtig faktor i forhold til din livskvalitet. Men der er mange, der spekulerer på, hvordan man får en kæreste i det hele taget. Vi har derfor besluttet at skrive denne artikel for at gøre det lettere for dig at få dig en kæreste.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

Dette tema er utrolig kompleks, og det er umuligt at beskrive den fuldstændigt i en kort artikel. Vi har derfor valgt at skrive nogle af de tip, som, vi synes, er vigtigst at huske på, både når det kommer til at fremstå attraktivt for det modsatte køn og specifikke råd om, hvordan du finder dig en kæreste.

Artiklen er opdelt i to dele. Den første del forklarer, hvordan du lettere kan blive mere attraktiv, hvilket øger dine chancer for at finde dig en kæreste. Den anden del vil omhandle specifikke steder, du kan bruge til at finde en kæreste.

Artiklen er primært skrevet til mænd, men den vil også være relevant for kvinder.

Hvordan bliver man mere attraktiv?

Hvis du ønsker at finde en kæreste, vil dine odds blive forbedret, jo mere attraktiv du er. Hvor attraktiv, du er, kan igen opdeles i to grupper. Dit fysiske udseende og din personlighed. Der er sikkert en masse som du og de fleste af os kan gøre for at gøre begge dele mere attraktive.

Forbedr dit fysiske udseende

Når det kommer til udseende, er alle født med forskelligt udseende. Men det er muligt at gøre meget for at optimere ens udseende, og næsten ingen er født med et udseende, der ikke kan se godt ud med ordentlig tilpasning i forhold til tøj, hårpleje og lignende.

Når det kommer til, hvad du kan gøre for at få en kæreste, vil en forbedring af dit udseende sandsynligvis være det, der kræver den mindste indsats i forhold til, hvor meget du vil få ud af det på datingmarkedet. Selv om kvinder ikke ser lige så meget på udseende som mænd, vil dette stadig være en vigtig faktor.

Så hvad kan du gøre? Det er egentlig ikke så krævende. For det første er det vigtigt at have en attraktiv frisure, der passer til din ansigtsform. Her handler det om at undgå grydeklip, hanekam eller lignende. Det vigtigste er, at dit hår ser velfriseret – groomed – ud.

De fleste kvinder synes også, at skæg er tiltrækkende. Men hvis du har skæg, er det vigtigt, at du også plejer og groomer det. De færreste finder et uplejet skæg tiltrækkende.

Desuden er tøj og sko vigtige for dit samlede udseende, og begge kan også bruges til at gøre dit ansigt smukkere. Hvis du ikke har nogen ide om, hvordan du bør klæde dig, bør du tale med nogen om det. Det vigtigste er, at man klæder sig i tøj, der har en god pasform, dvs. Ikke er for stort eller for småt. De fleste mænd har tendens til at bære med stort tøj af en eller anden grund.

Desuden vil det oftest være det sikreste at gå i diskrete farver, og disse bør også matche hinanden. Desuden bør tøjet også i varierende grad matche din ansigtsfarve, og hvis du finder tøj, der passer til dit ansigt, vil dette også være et plus. Husk, at det tøj, du bærer, vil dække omkring 80 % af din krop. Det er helt logisk, at det så har indflydelse på, hvordan du ser ud.

Skoene vil også være vigtige for det samlede udseende. Det handler om ikke at overdrive. Klassiske muligheder såsom støvler, sneakers, pæne sko eller mokkasiner kan nævnes som sko, der kan være ganske fine.

Personlighed

Ud over dit udseende, er din personlighed afgørende for, hvor attraktiv du er for det modsatte køn. For mænd er personlighed yderst vigtigt på grund af milliarder af års evolution. De træk, kvinder ser efter, er vanskelige at beskrive med få ord, men det handler om at fremstå selvsikker samtidig med, at man også optræder sympatisk.

De fleste af os har ingen idé om, hvordan man går frem for at score en pige, og det er ikke noget galt med. Det er ikke noget, vi lærer i skolen, selvom man måske burde have gjort det.

Men det at ”score” kan heldigvis ligesom alt andet læres. Det er ikke sådan, at hvis du ikke er så god til at komme i kontakt med piger, at det vil være sådan for evigt. Gennem trial and error vil du gradvist være i stand til at blive bedre til at se, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Den eneste måde at lære det på er ved at arbejde aktivt med at score, hvilket betyder, at du er nødt til at tale med fysiske piger. Vi vil nævne forskellige steder, du kan gøre dette på senere i artiklen.

I de helt ekstreme tilfælde er der også virksomheder, der tilbyder at lære mænd at score piger, og dette kan være en idé for dem, der føler sig helt fortabt. Men der er mange andre ting, du selv kan gøre. Det nemmeste er at se på de af dine venner, der altid har været gode til at komme i kontakt med piger.

Det er nemlig sådan, at der er visse universelle træk, som piger finder attraktive. Ved at nærstudere dine venner, der er gode til piger, bliver det lettere at kopiere, hvad de gør. Desuden kan det være en idé at bruge mindre tid sammen med venner, der har et negativt syn på det at score piger, simpelthen fordi det ikke er konstruktivt at begå sig i sådanne miljøer, hvis du virkelig ønsker at få en kæreste, du virkelig er glad for.

Hvad er det så for nogle universelle træk? Som nævnt, er det vanskeligt at opsummere dem i en artikel. Hvis du formår at vise, at du har selvtillid, karisma og mange muligheder på datingmarkedet en meget gjort. Ingen kan lide en person, der er desperat, og især kvinder foretrækker en mand, der fremstår som en “chooser”, det vil sige en mand, der har mange piger at vælge imellem. Grunden til dette er, at dette sandsynligvis betyder, at du har de rigtige kvaliteter, som kvinder er på udkig efter – ellers ville de andre kvinder ikke være interesseret i dig.

Det er derfor yderst vigtigt, at du ikke virker desperat. Dette kan være svært i starten, men det bliver lettere, jo bedre du bliver til det.

Få flere tips til, hvordan du hurtigt kan gøre dig selv mere attraktiv.

Hvor kan jeg finde en kæreste?

Problemet for mange mænd og også kvinder er, at de til daglig møder få af det modsatte køn, og at mulighederne for at møde en, man kan være sammen med, således er små. Dette er ofte lettere, hvis man går på universitetet eller lignende, men det følgende kan også være relevant her. Vi vil skitsere et par forskellige steder, du kan benytte dig af til at finde dig en kæreste.

Onlinedating

For singler har onlinedating næsten revolutioneret datinglivet, og hvis du ikke benytter onlinedating som en arena til at finde dig en kæreste, er det helt sikkert noget, vi vil anbefale.

Årsagerne til at starte med onlinedating er mange. For det første er onlinedating over tid blevet meget mere accepteret i samfundet, og derfor benytter ekstremt mange singler nu datingsider eller datingapps. Det betyder, at udvalget på datingsider eller datingapps er meget større bedre, end det var tidligere. Hvis du for eksempel er i et rum med mere end 10 unge, er der stor sandsynlighed for, at en person i rummet har Tinder på din telefon.

For det andet er alle de personer, du taler med, også på udkig efter en at date. Dette er naturligvis meget nyttigt, da du slipper for at bruge lang tid på at tale med en person, du er interesseret i for eksempel ude i byen for så kun at erfare, at vedkommende har en kæreste.

Desuden er der i dag et utroligt højt antal datingsider, som du kan vælge imellem, og dette øger naturligvis chancen for succes.

Her kan du læse mere om dating i udlandet

Men onlinedating er ikke superlet, og konkurrencen er relativt stor. Det betyder dog ikke, at du kan ikke kan møde mange af det modsatte køn via onlinedating – det betyder, at du er nødt til at gøre en indsats. For det første er billederne alfa og omega. Hvis du ikke har de rigtige billeder, har du ikke en chance på dette marked.

Det handler om at have billeder, hvor du ser godt ud rent fysisk, har god kropsholdning, er velklædt og gerne en baggrund, der viser, at du lever et spændende liv. Billederne skal være i god opløsning, og det skal være helt tydeligt, hvordan du ser ud.

Hvis du kun har dårlige billeder, kan det være en idé at få venner eller familie til at tage billeder af dig i forskellige passende situationer, så du i sidste ende har en 4-5 billeder, som du kan bruge på din profil.

Ud over at optimere dit udseende, er det at have gode billeder til en datingprofil nok en af de ting, du kan gøre, der kræver den mindste indsats i forhold til, hvad du får ud af det i dit datingliv.

Desuden er det vigtigt, at samtalen mellem dig og den person, du skriver til, ikke er for kedelig, men at du samtidig ikke er en klovn. Du må bestemt heller ikke være for desperat i forhold til at mødes, men på den anden side må du heller ikke tøve for længe. Det handler om at finde en gylden middelvej. Et eksempel er at tale om, hvad du kan lide at lave i din fritid. Om det er at gå ture eller sidde inde og lave hjemmesider.

I forbindelse med onlinedating har vi skrevet en længere artikel om tip til Tinder, som du kan læse her.

Byen

Et andet sted, hvor der er mange singler, er i byen i weekenden. Dette er nok det sted, hvor du har flest muligheder, da der her er så mennesker, du kan tale med på ethvert tidspunkt. Derfor barer, caféer og værtshuse sandsynligvis de steder, hvor du kan få mest muligt ud af dit singleliv.

Men dette er imidlertid nok et af de sværeste steder at finde en kæreste eller piger i almindelighed. Grunden til dette er, at det er udfordrende at score piger i byen. Men det er ikke umuligt; det kræver dog en del trial and error. Der er grupper, der har brugt årtier på at specialisere sig i at score piger i byen, og bogen “The game” kan nævnes i denne sammenhæng.

Det anbefales klart, at du undlader at iføre dig høj hat og fornærmer piger, men du kommer ikke uden om, at du er nødt til at turde at tale med flere piger på en aften og ikke være bange for at blive afvist. Kun på denne måde kan du blive bedre til at score piger.

Hvis du er nybegynder, kan det absolut anbefales, at du tager i byen med en person, der har mere erfaring end dig med at score piger (eller drenge) ud i byen, så du kan se på, hvad de gør, og kopiere dem.

Her er det nemt at ty til alkohol for at få mere selvtillid. Det kan være en god idé for nogle, men for andre kan det være meget bedre at gå i byen uden alkohol.

Via venner

Traditionelt set har de fleste kærester nok mødtes via fælles venner. Dette er bestemt en god fremgangsmåde og kan også være meget nemmere end at møde nogen i byen. Her slipper du for at være en vildt fremmed person, og du er allerede lidt inde i varmen, da I har fælles venner.

Ulempen ved denne fremgangsmåde er nødvendigvis, at der er færre muligheder. De færreste har ekstremt mange venner, særligt ikke af det modsatte køn. Men vær ikke bange for at bruge venner og veninder. De fleste synes bare, det er sjovt at matche venner med andre venner.  

Opsummering

Så der er mange forskellige måder at gå frem, hvis du ønsker at få en kæreste. Mange små tricks kan hjælpe dig med at blive mere attraktiv for det modsatte køn. Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig på vej, og vi ønsker dig held og lykke i din jagt på en kæreste.