Om datinglab.dk

Datinglab.dk er et websted, der sammenligner forskellige datingsider. Vores formål er at gøre det nemt for singler i Danmark at finde den bedste udbyder af onlinedating.
 
Der er i øjeblikket ekstremt mange forskellige udbydere af onlinedating, hvilket gør det vanskeligt for forbrugeren at vælge en onlinedatingside. Det er derfor, vi ønsker at præsentere de datingsider, vi mener er bedst.
 
Fordelen i dag er, at alle datingsider har gratis registrering. Det betyder, at det ikke koster noget at tilmelde sig og se, hvad datingsiden har og tilbyder. På denne måde kan du danne dig et bestemt indtryk, før du betaler noget.
 
På de fleste onlinedatingsider, skal du betale for at få adgang til alle fordelene, men det er normalt ikke noget større beløb.
 
Når vi vurderer en datingside, der er mange faktorer, vi er på udkig efter. Blandt andet ser vi på antallet af registrerede brugere i hvert enkelt land. Dette er meget vigtigt, da der er flere at vælge imellem.
 
Desuden ser vi på brugervenlighed, og hvor nemt det er at komme i kontakt med andre. Mange onlinedatingsider har også særlige algoritmer, hvilket vi betragter som noget, der er særligt godt.
 
Nogle datingsider er kendt for at have falske konti for at få udvalget til at se bedre ud. Hvis vi har mistanke om dette, påvirker det vores vurdering i en negativ retning.
 
For at drive webstedet og opnå en fortjeneste, modtager vi et henvisningsgebyr, når en bruger, der kommer fra vores websted, registrerer og/eller køber et abonnement. Dette kan påvirke rækkefølgen af, hvordan vi placerer siderne på ranglisten, men det er sjældent afgørende.
 
Vi håber du få fordel af at benytte dette websted. Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os.
 
Med venlig hilsen
Redaktionen