PartnerMedNiveau anmeldelse (2023) | Fungerer PartnerMedNiveau?

Kort fortalt

PartnerMedNiveau er en datingside, der fokuserer på matchmaking. Det vil sige, brugere skal udfylde en personlighedstest, der bruges til at matche dem. Alt i alt mener vi, at denne datingside fungerer rigtig godt med hensyn til funktion, antallet af danske brugere og muligheden for rent faktisk at møde nogen, du er interesseret i. Efter vores mening er tjenesten værd at tjekke ud.

Fordele
  • Matcher baseret på personlighedstest
  • Lige fordeling mellem kønnene
  • Retter sig mod veluddannede singler
Ulemper
  • Ikke en god tjeneste, hvis du ikke har en uddannelse

Introduktion

Hovedmenuen på PartnerMedNiveau

Onlinedating er blevet mere og mere populært i de seneste år, og der kommer stadig flere nye aktører på banen.

Du finder datingtjenester, der har til formål at matche dig med en bestemt gruppe af mennesker, såsom: kristendate.dk eller seniordate.dk, hvor man (måske ikke så overraskende) matches med henholdsvis kristne personer og folk, der elsker at gå vandreture.

Og så finder du datingtjenester, der er mindre specifikke, som blot forsøger at matche dig med andre uden tilknytning til en bestemt gruppe. Eksempler kan være match.com eller Tinder.

PartnerMedNiveau tilhører den første gruppe og er en datingtjeneste for dem, der ønsker et seriøst forhold med en person med en videregående uddannelse. Over 90 % af brugerne på PartnerMedNiveau er over 30 år, og over 80 % af brugerne har en universitetsuddannelse.

Vi ønskede at gennemføre en grundig test af PartnerMedNiveau, hvor vi kiggede på alt fra brugervenlighed, muligheden for at finde egnede matches, kundeservice og priser. Allerede nu kan vi afsløre, at PartnerMedNiveau har overrasket os meget positivt!

Dette er en seriøs datingtjeneste med smarte funktioner og gode muligheder for at finde en, der passer godt sammen med dig. Vi råder over et bredt sammenligningsgrundlag, når det kommer til datingtjenester, og PartnerMedNiveau er faktisk en af vores favoritter. Så læs videre, hvis du er interesseret i, hvad PartnerMedNiveau kan tilbyde dig.

Grundlæggende om PartnerMedNiveau

PartnerMedNiveau blev startet i Tyskland i 2009. Det er en af de største onlinedatingtjenester i Europa med over 14 millioner medlemmer. Disse medlemmer er fordelt over 19 lande.

Ejeren af PartnerMedNiveau er Affinatas GmbH, som også ejer eDarling og Elite Singles. Der er over 300 ansatte i virksomheden. PartnerMedNiveau har været i Danmark siden 2012 og har i øjeblikket over 120.000 danske medlemmer.

Registrering

Som med andre datingtjenester, skal man igennem en registreringsproces, når man ønsker at komme i gang med PartnerMedNiveau. Det første skridt i registreringsprocessen er at angive køn, og også om du ønsker at møde mænd eller kvinder inde på PartnerMedNiveau.

Derefter skal du indtaste din e-mailadresse og også fastsætte en adgangskode. Disse trin udføres på mindre end et minut, og så bliver du guidet over til PartnerMedNiveaus personlighedstest. Vi vil nu se nærmere på den i det følgende.

Personlighedstest

 PartnerMedNiveaus personlighedstesten giver dig mulighed for at blive matchet med de helt rigtige partnere.

Personlighedstesten starter med, at du skal bekræfte dit køn, og hvilket køn du vil møde på PartnerMedNiveau. Vi mener, at dette var en meget god “sikkerhedsventil”, da det er en god ting, da der ellers kunne være en risiko for at gennemføre hele personlighedstesten på den forkerte præmis (f.eks. hvis du ved en fejl i registreringsprocessen angiver, at du er på udkig efter kvinder, mens du faktisk leder efter mænd).

Det næste skridt i personlighedstesten er at oplyse din fødselsdag og derefter vurdere, hvor vigtig en eventuel partners alder er. Spørgsmålet giver dig syv svarmuligheder med “Ekstremt vigtigt” og “Ikke vigtigt” som yderpunkter. Så skal du ellers angive civilstatus, uddannelsesniveau, og også hvor vigtigt en potentiel partners uddannelsesniveau er for dig.

Også erhverv bør angives. Så får du en række forslag, såsom: “salgschef”, “advokat” eller “sygeplejerske”, eller du kan indtaste det erhverv, du har. Når disse trin er afsluttet, tager personlighedstesten en lidt sjov drejning. Du får to miniaturer af, hvad du har at kalde ”kunstneriske udtryk”, og så skal du vælge, hvilken du foretrækker.

Mens det ene billede var lidt kaotisk og havde mange farver, var det andet mere struktureret og i sort og hvid. Man bliver bedt om at reagere spontant (dvs. uden at tænke sig omhyggeligt om).

Man kan spekulere meget over, om det, som skaberne af denne personlighedstest her har forsøgt at gøre, er at identificere personlighedstræk baseret på kunstneriske præferencer. Dette er en meget sjov twist og noget, vi ikke har set før på andre datingtjenester.

Personlighedstesten fortsætter med, at man skal angive sit forhold til tro, og hvor vigtigt det er, at ens partner har en særlig tro. Heldigvis er det ikke sådan, at man kun kan vælge mellem et sæt af religioner/ikke-troende, man kan man også oplyse fx “andre” eller “troende, men ikke religiøs.” Dette tager hensyn til, at man kan tro på noget, der ikke er en etableret religion, hvilket er i stil med vores filosofi om liberalisme og accept af forskellige verdenssyn. Dette er bestemt positive ved PartnerMedNiveau.

I personlighedstesten får man nu nogle hurtige spørgsmål såsom: hvor tilfreds man er med sit eget udseende, og om du ønsker at møde en partner, der kommer fra et bestemt sted i verden. Så man går man over til at skulle rangere lidt forskellige træk af ens egen personlighed. Du bliver bedt om at vurdere vigtigheden af planlægning, og om du er en person, der tager sig godt af andre, og om du ofte følere dig overvældet af krævende situationer.

Som for andre rangeringsspørgsmål i personlighedstesten skal man vælge svarmuligheder på en skala fra 1 til 7. Testen fortsætter i samme stil, hvor du skal vurdere, hvor rodet du er, om du ofte bidrager til at hæve niveauet for en samtale, om du gør noget for at sørge for, at andre har det godt. Vi mener generelt, at der var mange gode spørgsmål, som er velegnede til at sige noget om ens personlighed. I nogle andre personlighedstests, som vi har taget, når vi har prøvet forskellige datingsider, har vi fået indtryk af, at testene har været lidt simple med spørgsmål, der måske ikke siger meget om den personlighed, man har.

Udviklerne af PartnerMedNiveaus personlighedstest har helt sikkert ramt hovedet på sømmet med de spørgsmål, de har valgt at stille. For at fremhæve nogle af dem, vi syntes var rigtig gode, kan vi nævne: “Hvem betaler på den første date?”, “I en samtale, taler du mest, eller lytter du mest?” og “Hvis din date gik godt, hvad gør du bagefter?”

Når alle spørgsmålene er besvaret, går testen videre til to nye aspekter. For det første får du en række forskellige alternativer (ca. 30) inden for forskellige områder, og du skal så trykke på dem, der passer bedst på dig. For eksempel kan man blive bedt om at skulle forholde sig til: “Disse træk beskriver mig bedst.”

Så skal du sætter kryds i de felter, der passer bedst, såsom “eventyrlysten”, “kærlig” eller “inkluderende.” Og så skal man sige lidt om alkohol- og tobaksvaner. Det, synes vi, er en god idé, da fx overdreven vs. ingen alkoholbrug kan være en dealbreaker i både den ene og den anden retning.

Endelig skal du i personlighedstesten angive, hvor du bor, den maksimale afstand til en eventuel partner, og hvordan du hørte om PartnerMedNiveau.

Sammenfattende om personlighedstesten kan vi sige, at dette var en utroligt velgennemført test, hvor man virkelig går dybt ind i materien for at finde ud af præcis, hvem du er. Dette, syntes vi, var rigtigt godt. Alt for mange personlighedstest på forskellige datingsider virker simple, useriøse og mest af alt for “sjov”.

Med PartnerMedNiveaus personlighedstest er vi helt sikre på, at resultaterne giver et godt indtryk af både dig selv og andre. Og personlighedstesten bør derfor danne et godt udgangspunkt for at finde den rigtige partner til dig!

Matching

På baggrund af dine svar i personlighedstesten, vil PartnerMedNiveau forsøge at matche dig med relevante partnere ved at benytte en matematisk algoritme. Da personlighedstesten er ret omfattende, mener vi, at der er gode muligheder for rent faktisk at møde en, som man passer godt med, når dette matching-system benyttes.

Personlighedstesten omhandler demografi, personlighedstræk samt individuelle præferencer, og den dækker dermed en bred vifte af menneskelige relationer.

Af alle de datingtjenester, vi har testet, er PartnerMedNiveau er den, der har den mest omfattende (og bedste efter vores vurdering) personlighedstest. Vi anser det for sandsynligt, at dette også slår igennem i forhold til kvaliteten af matching.

Profilbillede og e-mailbekræftelse

Når du er færdig med personlighedstesten, bliver du bedt om at uploade et profilbillede og bekræfte din e-mailadresse. Der er to ting, som det er værd at bide dit mærke i her. For det første behøver du ikke at uploade et billede, men du anbefales på det kraftigste at gøre det.

Der er vel bred enighed inden for datingmiljøet om, at brugere, der har uploadet et profilbillede (og gerne flere) er mere tilbøjelige til at få matches. Den anden ting, der er vigtigt at huske på, er i forbindelse med e-mailbekræftelsen.

Vi gennemrodede vores postkasse for at finde bekræftelses-e-mailen fra PartnerMedNiveau, men så gik der et lys gik op for os: måske er e-mailen endt under “Reklame” eller i en anden mappe på Gmail. Men her fandt vi den heller ikke. Først da vi søgte gennem “alle e-mail” dukkede bekræftelses-e-mailen op.

PartnerMedNiveau sammenlignet med andre datingsider

Academic Singles er nærmest identisk med PartnerMedNiveau.

Der findes flere end blot en datingside i Danmark, hvilket er grunden til, at det vil være utilstrækkeligt kun at teste en datingside uden at sammenligne den med andre aktører på markedet. I denne henseende er PARTNERMEDNIVEAU blot en del af et større marked bestående af over 30 forskellige gode datingsider.

PartnerMedNiveaus koncept er, som nævnt tidligere, primært at matche veluddannede singler, der primært er på udkig efter et seriøst forhold via en personlighedstest. Derfor er det naturligt at sammenligne PartnerMedNiveau med de datingsider, som har er lignende koncept.

Her Academic Singles absolut en stor konkurrent, da konceptet bag denne datingside er næsten identisk med PartnerMedNiveau. Man skulle næsten tro, at det var det samme selskab, der havde lavet begge tjenester.

Men det er svært at vælge en klar vinder her, da de to datingsider er utroligt ens. Medlemstallet er relativt ens, og det samme gælder kønsfordelingen, platform- og appfunktionen, personlighedstest osv. Du er næsten bare nødt til selv at se efter og overveje, hvilken en de to du bedst kan lide. En mulighed er selvfølgelig at teste begge to.

PartnerMedNiveau kan til en vis grad siges at være en generel datingside, og den kan sammenlignes med andre sider som International Match,  dating-appen Tinder,  Zoosk, og lignende. I forhold til disse, mener vi, at PartnerMedNiveau klarer sig overraskende godt, når det nu engang ikke blot er en generel side.

Afslutningsvis kan vi derfor sige, at vi mener, at PartnerMedNiveau er en god tjeneste sammen med de øvrige datingsider på det danske marked.

Inde på platformen

Når personlighedstest, upload af eventuelle profilbilleder og e-mail-bekræftelse er gennemført, kommer du ind på PartnerMedNiveaus platform. Her skal du til at starte med besvare syv spørgsmål (skriftligt svar) for at sikre bedre partnermatches.

For eksempel bliver du spurgt om, hvad der er vigtigt for dig i et forhold, og om hvis du kunne få et ønske opfyldt – hvad ville det så være. Du er imidlertid ikke tvunget til at besvare disse spørgsmål, men jo flere oplysninger, datingsiden har om dig, des lettere er det nok til at matche dig op med den rigtige partner.

Når de syv spørgsmål er blevet håndteret, kan du komme ind på din personlige hjemmeside på platformen. Her vil du kunne se beskeder, partnerforslag (dette er baseret på de oplysninger, du har udfyldt, blandt andet i personlighedstesten), profilbesøgende samt en kategori kaldet “Hvad nu hvis…?”.

Hvis du trykker på “Hvad nu hvis…?”, vises der en profil, som du enten kan “Synes godt om” eller afvise. Det minder os lidt om Tinder, og vi fandt det utroligt sjovt, at de også har indarbejdet en sådan funktion på datingplatformen. Alle elsker at swipe lidt!

Selve layoutet er enkelt og intuitivt. Og det føles godt at være inde på PartnerMedNiveau. Man bliver ikke bombarderet med reklamer, og der foregår ikke en masse på skærmen. Tingene er rolige, og man finder de valgmuligheder, som man ville forvente at finde på en datingside – hverken mere eller mindre.

Det er værd at bemærke, at der er nogle funktioner, der kræver, at man har betalingsversionen af PartnerMedNiveau. Blandt andet at sende beskeder.

Dette er en helt væsentlig funktion på en datingside, og det vil sandsynligvis være vanskeligt at komme nogen steder uden kommunikationsudveksling. Så vi anbefaler, at du opretter et betalingsabonnement, hvis du mener det alvorligt med at møde nogen på PartnerMedNiveau. Vi vil nu se nærmere på de forskellige abonnementer.

Premium-medlemskab

Du kan vælge mellem tre forskellige medlemskaber på PartnerMedNiveau. Den første har en bindingsperiode på tre måneder, og det omfatter intelligent matchning og ubegrænset kommunikation. Det koster 449 kroner per måned.

Det andet medlemskab har en bindingsperiode på tolv måneder, og så er alle funktioner inkluderet. Det betyder blandt andet, at du kan se alle billeder, få meddelelsesbekræftelser og også se, hvem der har besøgt din profil. Dette medlemskab er opført som medlemsfavoritten og koster 159 kr. om måneden.

Den tredje medlemskab tilbyder lignende funktioner til medlemsfavoritten, men det har en bindingsperiode på kun seks måneder. Abonnementet koster 269 kr. om måneden.

Konklusion

PartnerMedNiveau er datingtjeneste, der har “alt”. Der er mange brugere, dybdegående og spændende personlighedstest, matematisk matchmaking, og desuden er det hele meget simpelt. Sammenlignet med andre datingtjenester, prisen heller ikke høj, og det er noget, der overrasker os i forhold til alt, hvad PartnerMedNiveau tilbyder.

Herudover, hvilket allerede er blevet nævnt i denne gennemgang, er det værd at påpege, at PartnerMedNiveau tjekker alle konti. Det betyder, at chancen for falske profiler på PartnerMedNiveau er meget lille. Desuden har det, vi har haft af kontakt med kundesupport, været rigtig godt.

De har svaret hurtigt, professionelt og løst de problemer, vi har oplyst, vi havde (i virkeligheden har vi ikke oplevet nogen problemer med PartnerMedNiveau, men vi ønskede alligevel at afprøve deres kundesupport). Til alle singler derude kan vi kun sige: skynd jer at komme på PartnerMedNiveau! Vi letter på hatten for PartnerMedNiveau.