Sådan tager du billeder til onlinedating

Der er mange måder at komme i kontakt med det modsatte køn, men en af de mest effektive i den seneste tid har været at møde folk via onlinedating.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

Onlinedating er blevet mere og mere populært, og der er ingen tvivl om, at dette er en meget aktuel arena at benytte sig af, hvis du er på udkig efter en kæreste eller en kort flirt. I dag er der ekstremt mange singler på et stort antal forskellige datingsider.

Aktuelle sider, der kan nævnes, er Tinder, Happn, PARTNERMEDNIVEAU, Match, C-date, Be2, Singles50, Zoosk og lignende. Alene antallet af forskellige sider indikerer, at der er en ekstrem efterspørgsel efter forskellige datingsider.

Men onlinedating er en kunst, og det er ikke sådan, at du bare kan bikse en hurtig profil sammen med et par selfies og så forvente at få masser af dates. Du kan få en masse dates via onlinedating, men hvis du virkelig vil opnå dette, du bliver nødt til at bruge tid på at lære, hvad der virker og implementere disse tricks.

Der er primært tre faktorer, der er vigtige, når det kommer til onlinedating. Disse er: dine billeder, din bio og hvad du skriver til den anden person. Alle tre ting er vigtige, men det er klart, at det er billederne, der er de vigtigste i forhold til af onlinedating. Hvis du ikke har gode billeder, har du ikke en chance, når det kommer til onlinedating. Dette er ganske logisk, da det eneste, du virkelig kan forholde dig til, er billederne af den anden person.

På grund af dette, har vi besluttet at skrive et indlæg med råd og anbefalinger om, hvordan man tager billeder til forskellige dating-apps.  

Vær proaktiv

Det vigtigste at præcisere, hvis du ikke har gode billeder, er, at du skal være proaktiv. Det betyder, at du skal bruge de råd, vi har givet aktivt. Det nytter ikke noget at læse råd om, hvordan man tager gode billeder, hvis du ikke bruger de pågældende råd.

Det, du kan gøre, er for eksempel at afsætte et par timer med en ven, hvor I tager forskellige stykker tøj med og tager billeder af hinanden forskellige steder og med forskellig påklædning. Noget andet, du kan gøre, er at sørge for at pleje dig selv og være velklædt, når du hænger ud med en eller flere venner. Du kan så spørge dine venner, om de kan tage billeder af dig på et par forskellige tidspunkter. De fleste vil bare finde synes, det er sjovt at tage billeder, så der er ikke noget at være flov over.

Det tager ikke meget tid, og det er heller ikke krævende eller dyrt. Vi fokuserer ofte på, hvor meget du få igen ved at gøre disse småting. Gode billeder til onlinedating kan være utroligt meget værd, og så skal man bruge den tid, det tager at få nogle gode billeder.

Vi vil nu fokusere på forskellige momenter i dine billeder, der er vigtige.

Tøjstil og pleje

Alle er født med deres eget udseende. Nogle ligner guder, mens andre ser mere almindelige ud. Der er ingen tvivl om, at dit medfødte udseende vil påvirke dine resultater med onlinedating. Mennesker bliver tiltrukket af smukke mennesker, og dette bliver en særligt afgørende faktor, når du kun har udseendet til at forholde dig til.

Men det er ikke sådan, at dit medfødte udseende er det eneste, der har noget at sige. Ved at gøre noget ud af sin påklædning og være velplejet vil du være i stand til at se utrolig meget bedre ud, end hvis du ikke gør det. Derfor er den første regel inden for onlinedatering, at du altid skal sørge for, at du har optimeret dit udseende med hensyn til tøjstil og ansigtspleje.

Når det kommer til hvilket tøj, du skal have på, vil dette variere i forhold til piger og fyre. Når det kommer til fyre, handler det primært om at have tøj med en god pasform, der matcher farvemæssigt. Tøjet bør ikke være for baggy, hvilket er en fejl mange begår. Tøjet skal dog heller ikke være for småt. Herudover skal tøjet matche hinanden farvemæssigt, og farverne på dit tøj bør også matche dit ansigt og hårfarve.

Mange har ikke en anelse om deres tøjstil, eller hvilket tøj er bedst til dem. Hvis det gælder for dig, så tag det roligt – der er mange måder at blive bedre til at klæde sig på. En ting du kan gøre, er at lytte til venner eller veninder, som du ved er gode til tøj, og bede om kritik på dit tøj. Alternativt kan du læse i modeblade eller om tøj online, her er der mere end nok ressourcer.

Når det kommer til ansigtspleje, har mange mænd og kvinder utroligt meget at vinde på dette område. Når det kommer til mænd, er det vigtigt at have en frisure, der passer godt til dit ansigt. Rodet hår eller hestehale fungerer sjældent godt. Hvis du er usikker, gælder det om at gå efter en sikker frisure, som fleste mennesker bruger, da dette normalt ser bedst ud.

Desuden er det vigtigt ikke at forsøge at overpræstere i forhold til skægvækst, hvilket synes at være en tendens blandt nogle mænd. Skæg er gode og kan helt sikkert få dig til at se smartere ud, men det handler om at pleje det ordentligt, så det ikke bliver noget rod at se på.

Både når det gælder til frisurer, skæglængde og lignende, er det også en god idé at få feedback fra venner og veninder.

En anden ting, der også er vigtigt, er naturligvis din ansigtsfarve. Hvis du ser meget bleg eller rød ud i ansigtet, kan dette gøre dig mindre attraktiv, end hvis du har en smule farve i ansigt. Hvis du er en pige, er det lettere at anvende en smule make-up, men det er faktisk mest optimalt at tage billeder om sommeren, når du er en smule solbrændt. Men brug ikke dette som en undskyldning for at trække tiden ud, hvis det er vinter, når du læser dette.

Ansigtsudtryk og kropsholdning

Sideløbende med hvordan du passer og plejer dig selv, og hvad du har på, er ansigtsudtryk og kropsholdning nogle af de vigtigste ting. Her gælder det om at tænke, hvad det modsatte køn ønsker at stå over for? Ønsker han eller hun at møde en person, der er en stakkel at se på, eller en person med en rank ryg, der smiler bredt og selvsikkert? Svaret giver vist sig selv.

Det vigtigste er, at du signalerer, at du er selvsikker og tilfreds med dig selv. Undgå billeder, hvor du har en dårlig kropsholdning, har dine arme over kors foran brystet eller lignende. Vælg billeder, hvor du sidder eller står afslappet og kommunikerer med din krop, at du ikke er bange eller nervøs.

Når det kommer til ansigtsudtryk, er et klogt og mystisk smil altid meget tiltalende, men der er ingen gylden regel om, hvilket ansigtsudtryk du skal have. Både brede smil og mere alvorlige ansigtsudtryk fungerer. Det bedste er nok til at variere det – hav et par billeder, hvor du smiler, og et par andre billeder, hvor du ser mere alvorlig ud. Det er egentlig bare et spørgsmål om at bruge sund fornuft. Men sørg for, at du ikke ser sur ud på alle dine billeder, da dette ikke er tiltrækkende.

Baggrund

Mange tror af en eller anden grund, at baggrunden på billedet ikke har nogen betydning. Intet kunne være fjernere fra sandheden. Ved hjælp af baggrunden på billedet kan du at kommunikere, hvilke hobbyer og aktiviteter, du har og foretrækker, og dermed får du sagt en masse om dig selv som person.

Derfor virker billeder fra drengeværelset, kælderlejligheden eller i spillebulen ikke. Heller ikke selfies med dig alene i lejligheden. Det handler om at vælge billeder, der viser, at du er en aktiv og social person. Det behøver ikke at være en tur op ad Mount Everest. Alt fra restaurantbilleder til turbilleder er godkendt. Et eller to billeder, hvor du er i udlandet, kan også virke spændende.

Denne regel er ikke særlig vanskelig. Det vigtigste er egentlig bare for at undgå brølere, som for eksempel billeder alene i et mørkt rum eller lignende.

Nu er det vigtigste på plads for de tre bærende søjler, dvs. påklædning og pleje, ansigtsudtryk og kropsholdning samt baggrund. Men der er et par andre ting, du kan være opmærksom på, når det kommer til fotos.

Undgå sol direkte i ansigtet

Der er overraskende mange, der ikke fokuserer på at tage billeder i godt nok lys. Det optimale er at tage billeder, hvor det er lidt overskyet, så solen kommer lidt igennem, men ikke for meget. Du bør med alle midler undgå at have solen i direkte i dit ansigt. For det første ser man ofte alt, hvad der er skjult i ansigtet, når der er lidt mindre lys, og for det andet ender man ofte med at knibe øjnene sammen og lignende.

Hvis du har solen direkte i ansigtet, kan dette forhindre dit ansigt i at slappe af, hvilket er vigtigt for at få det bedst mulige billede af dit ansigt. Lyssammensætningen i billedet bliver normalt også bedst, hvis solen ikke gør, at en del af billedet er meget lyst. Hav dette i baghovedet, hvis du skal udvælgevælger, eller hvis du går ud for at tage billeder.

Hav billeder i god kvalitet

Overraskende mange har også billeder i dårlig kvalitet, fordi de er bange for at vise, hvordan de ser ud. Det er ikke godt, og alle bør lægge stor vægt på at have billeder i god kvalitet, hvor man ser 100 %, hvordan du ser ud. Hvis du ikke kan se præcis, hvad den anden person ser ud, vil dette ofte medføre, at den anden person vil antage, at du ikke ser så godt, da du forsøger at skjule dig selv, eller simpelthen ikke ville møde dig, fordi hun eller han ikke er sikker på, hvordan du ser ud.

Ved at have billeder i topkvalitet, hvor du er stolt af dit eget udseende, viser du tillid og åbenhed, hvilket er to kvaliteter, der er meget attraktive, uanset hvem du måtte spørge. Hvis du troede, du kunne gemme dig med et par billeder af dig selv i dårlig opløsning, skal du derfor tro om igen.

Lyt til råd, men ikke dem alle

Det er ofte svært at vide, om et billede er godt eller ej. Det er helt naturligt, og det er ofte svært at sige, om man ser godt ud eller ej. Derfor er der intet galt i at lytte til andres råd. Men sørg for, at dine råd ikke bliver for ensidige. Andre kan tage fejl, og det handler om at få et vist antal mennesker til at kommentere dine billeder, før du konkluderer.

Hvis du ønsker at læse en generel guide til onlinedating  kan du gøre det her.