Victoria Milan Anmeldelse 2023

Kort fortalt

Victoria Milan er en noget speciel datingside. Datingsiden startede med at være til planlægning af affærer. Det betyder, at både gifte eller folk med en kæreste kan finde nogen, de kan have en affære med. Det moralske aspekt kan diskuteres, men generelt synes vi, at datingsiden er helt fin. Den er bestemt værd at teste, hvis du er interesseret.

Fordele
  • 300 000 danske registreringer
  • Gode anonymitetsfunktioner
  • Både gratis- og betalingsfunktioner
Ulemper
  • Kritiseret af mange i medierne

Introduktion

Her ser du hovedmenuen på Victoria Milan.

Victoria Milan er en noget speciel datingside. Mange finder dette er en smule moralsk forkasteligt, og at man skal holde sig til en person ad gangen. Men vi lægger moralske overvejelser til side her, og i stedet forsøger vi at vurdere Victoria Milan på et lidt mere objektivt grundlag.

Vi ønskede at teste ting som brugervenlighed, chat-muligheder og mulighederne for at få en date. Vi har testet en række andre datingtjenester og må siges at ligge inde med en relativt stor erfaring på dette område. Hvis du er interesseret i at finde ud af, om Victoria Milan er en datingplatform for dig, så læs endelig videre!

Opret brugerprofil

Når du besøger Victoria Milans websted, er det faktisk lidt svært at finde ud af, hvor du skal trykke for at oprette en brugerprofil. Dette overraskede os lidt, de fleste datingsider har en stor knap i midten af skærmen, hvor der står “Klik her for at blive medlem” eller noget lignende.

Ideen bag dette er naturligvis at få så mange nye brugere som muligt, og det kan anses som en meget smart og gennemtænkt marketingstrategi. Det første bud i markedsføring er at sikre, at det er nemt for besøgende på forskellige websteder til at blive oprettet som brugere.

Når Victoria Milan nu har valgt en anden strategi, begyndte vi at overveje, hvad baggrunden kunne være for dette. Råder de ganske enkelt ikke over ekspertise inden for markedsføring? Men vi bevægede os relativt hurtigt væk fra denne hypotese, da Victoria Milan er en velrenommeret datingtjeneste med et websted, der ser meget professionelt ud på alle andre områder.

Efter at have tænkt lidt mere omhyggeligt over spørgsmålet, kom vi frem til denne arbejdshypotese: Victoria Milan forsøger at fremstå hemmelighedsfuld og eksklusiv. En knap med “Tilmeld dig her” vil ikke ligefrem efterlade et indtryk af hemmelighedskræmmeri og eksklusivitet – s snarere åbenhed og som noget er lidt billigt.

De knapper, men kan trykke på på Victoria Milans websted har andet indhold, herunder “Deltag anonymt” og “Se dine match!” Disse er indhold, der kan appellere langt mere til dem, der føler, at de er ude på en slags hemmelig mission, når de tilmelder sig på Victoria Milan.

Når du endelig vover at trykke på en af de knapper, der muliggør registrering, er der lidt forskellige oplysninger, der skal udfyldes. Blandt andet navn, fødselsdato, brugernavn og ønsket adgangskode. Denne proces er meget hurtigt overstået i løbet af et par minutter. Vi satte pris på, at det var så nemt at registrere sig som bruger. NB: For at blive registreret på Victoria Milan skal du være over 18 år.

Fuldført registrering

Når registreringen er færdig, og man har fået oprettet en brugerprofil, skal nogle spørgsmål besvares. Du bliver blandt andet spurgt, om det er ok for Victoria Milan at sende dig notifikationer.

Vi antager, at det drejer sig om notifikationer, der f.eks. drejer sig om, at du har modtaget en ny besked, eller at du kan få eksklusive tilbud fra Victoria Milan. Man også spurgt, hvordan man fandt denne datingside, og her er der to muligheder, man kan trykke på.

Den første er, at man søgte efter “Victoria Milan” eller lignende, og den anden er, at man søgte med søgeord, der ikke indeholder varemærket (dvs. ” Victoria Milan”). Vi syntes, at disse spørgsmål var lidt underlige, men antog, at skaberne af Victoria Milan er nysgerrige ligesom alle de andre.

Så bliver du spurgt, hvad du leder efter på denne datingplatform – om det er noget kortvarigt? Eller noget langvarigt? Eller leder du bare efter en onlineaffære? Du kan også oplyse, at du kun er på siden, fordi du er nysgerrig og ønsker at tage et kig rundt deres websted.

Vi kunne godt lide, at der var så mange svarmuligheder til dette spørgsmål, da der jo kan være store individuelle forskellige grunde til, at man besøger en datingplatform.

Når de nævnte spørgsmål alle er blevet besvaret, kommer der nogle flere spørgsmål, der skal besvares. Blandt andet, hvad man tænder på (her er man nødt til at vælge tre forskellige ting blandt mange forskellige muligheder), nogle spørgsmål i forbindelse med ens eget udseende, samt hvor man bor.

Når alle disse spørgsmål er blevet besvaret, bliver man bedt om at gå til sin e-mail og klikke i en bekræftelses-e-mail. Dette er for at bekræfte, at den angivne e-mailadresse faktisk tilhører dig.

Registrering hos Victoria Milan er enkel.

Når brugerprofilen er oprettet, og alle spørgsmål er blevet besvaret, kan man endelig klikke sig ind på Victoria Milans startside. Du bliver bedt om at uploade et profilbillede, med en besked om, at dette kan gøre din profil mere attraktiv (strengt taget at du får mere opmærksomhed).

Det er dog frivilligt, om man vil at uploade et profilbillede, hvilket er heldigt i betragtning af sidens karakter. Det er nok ikke alle, der ønsker en affære, som er klar til at oprette en brugerprofil med et ansigtsbillede af sig selv. Et godt alternativ kan derfor være at uploade et full-body billede i stedet, hvor det måske er lidt vanskeligt at se ansigtet.

Når delen med profilbilleder er håndteret, er man på startsiden. Her bliver man mødt med et stort udvalg af forskellige potentielle partnere. Man kan rulle ned og se et udvalg af profiler, og man kan klikke på dem, man synes er interessante. Under de andre brugeres profiler kan man se flere billeder (hvis de har uploadet flere), og man kan få nogle grundlæggende oplysninger om dem.

For eksempel kan man få oplysninger om højde, hvad de laver (arbejde/studerer, osv.), om de har piercinger/tatoveringer, osv. Vi synes, det var meget rart, at man bliver præsenteret for nogle af disse forskellige oplysninger, når man får adgang til en brugerprofil.

Det kan jo være meget godt at danne sig et indtryk af en person, før man sender vedkommende en besked. Men hvis man beslutter sig for at sende en besked til denne person, er det store spørgsmål: hvad skal jeg skrive?? Der er ingen faste svar på dette, men vi har prøvet os frem med lidt forskellige strategier, som vi nu vil uddybe.

Kommunikation

Når man kommunikerer med andre på Victoria Milan, har man tre forskellige muligheder. Man kan enten sende en “gave”. Det kan for eksempel være en digital rose, som du skal betale 20 kreditter for. Alternativt kan du sende et “blink”, men for at gøre dette skal du være Premium-medlem. Eller man kan chatte via en almindelig chattjeneste. Vi vil nu tale lidt om, hvad man bør skrive, hvis man går til chatmuligheden.

En almindelig start på chatten er noget i retning af “Hej, jeg hedder…”, og dette er en helt ligetil start, men den giver sjældent den helt store respons. (NB: Vi har kun forsøgt at chatte som mand til kvinde, og det kan være, at der fra andre perspektiver og ved andre konstellationer gælder helt andre regler).

Det, der har givet os bedre resultater, er, når vi tilføjer lidt “krydderi” til samtalen. For eksempel, “Hej, jeg tror, vi kan være et godt par,” eller “Hej, hvad skal vi kalde vores børn?” Med sådanne åbningslinjer, bliver det lettere for den anden part til at svare, da vedkommende på en eller anden måde har noget at bygge videre på. Når du fx indleder åbner samtalen med “Hej, hvad skal vi kalde vores børn?”, er der mange drejninger, samtalen kan tage efter det.

De kan fx svare, at hun ikke ønsker børn, at hun allerede har nok børn, eller at de skal hedde “Hans og Grete”. Derfra kan du lede samtalen andre steder hen. Du kan fx være uenig i navnvalget, kan du stille et modforslag med andre navne, eller du kan spørge, hvilken sport I jeres børn skal gå til.

Sådan en start er ganske enkelt bare meget sjovere end den klassiske “Hej, jeg hedder…”. For med den sidstnævnte start er der ikke meget at bygge videre på, og det bliver selvfølgelig vanskeligere at svare. Og vanskeligheder er ikke noget, der hører hjemme i datingverden. De, der dater, gør det for at have det sjovt; de gør det ikke for at blive viklet ind i alle mulige problemer.

Når en samtale først er lidt i gang, synes tingene at gå meget nemmere. Derefter kan du fx tale om, hvad du bruger din fritid til, om du holder af dyr, og om du har nogen store drømme for tilværelsen. Når alt kommer til alt, kan det være alt fra at springe i faldskærm til at blive en rockstjerne. Alternativt kan du have en meget seriøs samtale, hvor du taler om politik eller poesi.

Et lille trick, som vi har konstateret, synes at virke meget godt, er at skifte mellem at være alvorlig og derefter “krydre” med humor lidt i ny og næ. For dem, der ønsker at tage tingene et skridt videre, er det også muligt at føre en lidt flirtende og pirrende chat. Det er trods alt en datingside for affærer, så af og til kan lidt flirten og pirrende samtale være på sin plads.

Medlemskab

Forskellige datingsider har forskellige navne på deres betalte medlemskaber. På Tinder har man plus og guld, og på nogle andre datingsider omtaler man det ganske enkelt som betalt medlemskab.

Hos Victoria Milan har man Premium-medlemskaber. Der er tre forskellige pakker at vælge imellem blandt Premium-medlemskaberne. Det første er 3-måneders pakken. Den koster 19,99 euro om måneden, og følgende er inkluderet: Man kan sende og læse beskeder, du kan se dine besøg, og derudover kan du se flirt og gaver.

Det næste Premium-medlemskab er 6-måneders pakke. Her kan man gøre det samme som med 3-måneders pakken, men derudover får du 500 gratis kreditter.

Som nævnt kan du bruge kreditter til fx at købe gaver, såsom en digital rose. Det er indlysende, at du skiller sig ud lidt, hvis du har en masse kreditter og mulighed for at sende et par gaver i ny og næ.

Prisen for 6-måneders pakken er 14,99 euro per måned. Det sidste abonnement er det billigste, men der er også en 12-måneders bindingsperiode. Her får du de samme funktioner som i 6-måneders pakken, men derudover får du 1.000 gratis kreditter. Med så mange kreditter kan du købe en masse gaver, som kan gøre indtryk på det andet køn.

Med hensyn til det betalte Premium-medlemskab, kan dette betales på forskellige måder. Du kan bruge enten kreditkort som Visa, MasterCard eller American Express. Alternativt kan du bruge Netteller eller Paysafecard. Der er altså mange muligheder for at købe et af de tre Premium-medlemskaber.

Smarte funktioner

Som en del af andre datingtjenester har Victoria Milan også tilføjet nogle funktioner, som vi syntes var meget smarte. Det er blandt andet muligt at søge specifikt på de personer, man måske vil møde. Dette kan gøres på båndet øverst på skærmen, når man er inde på webstedet.

Man kan også ændre søgeparametrene “alder” og “hele landet”. Du kan fx lede efter en person, der bor i Odense og er mellem 35 og 40 år gammel. Den anden smarte søgefunktion, vi vil fremhæve, er muligheden for at gemme favoritter.

Nogle gange har man lyst til at gennemgå et hav af brugerprofiler uden nødvendigvis at tage kontakt fx i form af afsendelse af en gave eller en chat. Så er det meget rart at være i stand til at gemme de profiler, du synes ser godt ud, i en mappe med favoritter. Dette er en funktion, der er blevet tilføjet i Victoria Milan, og vi satte stor pris på den.

C-date er en datingside, som minder meget om Victoria Milan.

En test af kun Victoria Milan er ikke meget værd, medmindre man også sammenligner datingsiden med andre datingsider på markedet. Når alt kommer til alt, er der over 20 tunge datingsider i Danmark – og mange flere, hvis du tager alle de små med.

Victoria Milan er en meget speciel datingside, så den er faktisk lidt svær at sammenligne med andre. Grunden til dette er, at du fx kan sige, at datingsider som Match, Zoosk, Dating.dk og lignende har mange flere brugere, og på dette punkt er bedre. Men man glemmer, at Victoria Milan er en nicheside som dermed ikke automatisk får så mange brugere som de generelle datingsider.

I forhold til udvælgelsen vil vi dog sige, at vi mener, at Victoria Milan kommer til kort i forhold til konkurrenter som Match,   ældgamle Zoosk,   eksklusive PARTNERMEDNIVEAU og lignende. Hvis du er på udkig efter en generel datingside med mange muligheder, er Victoria Milan ikke den side, du skal vælge. Denne datingside er primært til dem, der er på udkig efter en kort flirt, og derfor kan tjenesten bedst sammenlignes med C-date.

I forhold til de brugere, der er på Victoria Milan, er vores indtryk, at der er rigtig mange useriøse mennesker på siden, der enten er der med helt andre formål for øje end at tage på en gensidig date eller kun er på udkig efter en hurtig tur i lagnerne – det er muligvis selve pointen med datingsiden, så det bør ikke komme som nogen overraskelse. Uanset hvad, skal du være forberedt på dette, når du vælger Victoria Milan, hvis du ikke er det, bør du måske vælge en større og pålidelig datingside som Match, PARTNERMEDNIVEAU, Dating.dk og lignende.

Samlet bedømmelse

Victoria Milan slår os som en spændende datingside. Alt føles lidt hemmeligt og eksklusivt fra begyndelsen, og der er mange brugere på siden. Det er også nemt at registrere sig som bruger, og priserne er relativt ligetil.

Ellers er der en fancy brugergrænseflade, og alt er meget enkelt inde på de forskellige undersider. Vi var aldrig i tvivl om, hvor vi fandt knapperne til de forskellige funktioner, og det hele er sat op på en meget intuitivt tilgængelig måde. Vi mener, at Victoria Milan var forholdsvis god og kan anbefale datingsiden til dem, der er på udkig efter onlinedating.