Single.dk anmeldelse (2024) | Størst i Danmark?

Populariteten af datingsider er noget, der stiger år efter år. Det er også noget, der nu normaliseres i samfundet. Du behøver ikke at være bange for at blive stigmatiseret, hvis du fortæller nogen, du har fundet en partner online. Dette har ført til, at flere opretter brugerprofiler på datingsider, og dermed er der også flere, der finder kærligheden.

At leder efter en partner online er også på mange måder lettere end at møde den helt rigtige andre steder. Dette skyldes omfattende personlighedstest, der giver mulighed for matchning. Du har mulighed for at møde en række forskellige mennesker og få hjælp fra teknologi, der matcher dig med potentielle partnere.

I denne artikel tager vi et nærmere kig på datingsiden Single.dk. Dette er en tjeneste, der har over 19 års erfaring, og som har mange succeshistorier i bagagen. Vi vil se på alt – lige fra registreringen og profiloprettelsen, til hvilke funktioner webstedet tilbyder. Endelig vil vi også sammenligne tjenesten med andre populære tjenester.

Fordele
  • Passer til de fleste
  • Gode funktioner
  • Mange brugere
Ulemper
  • Man skal betale for at få det fulde udbytte

Registrering

Når du kommer ind på Single.dk, skal du øverst angive dit køn. Når dette er gjort, skal du skrive, hvor længe du har været single. Dette er enten under seks måneder, 6-12 måneder, 1-2 år eller mere end to år. Indtast derefter dit postnummer og fornavn. Udfyld derefter din fødselsdag og e-mailadresse, før du opretter en adgangskode og tilføjer et billede af dig selv. Når du har gjort dette, får du en masse forskellige tillægsord at se. Du skal vælge tre af disse til at beskrive dig selv som person.

skærmbillede fra single.dk hjemmesiden

Når du har gjort dette, er din brugerprofil oprettet, og du kan begynde at bruge tjenesten. Du bør dog stadig udfylde din profil. Først er der et afsnit, der hedder “om mig”. Her indtaster du først en tekst, der beskriver dig som person. Desuden bør du skrive om, hvad du kan lide, hvad du leder efter i en kæreste, og hvad dine venner siger om dig.

Den næste del kaldes “livsstil og holdninger”. Her får du vist muligheder for hver del. De forskellige spørgsmål handler om arbejde og uddannelse, børn, sport, bolig og bil, hvor meget du drikker og så videre. Der er nogle mærkelige spørgsmål her, såsom hvilken boligtype du har, eller om du kører på motorcykel.

Den sidste del er “udseende”. Her udfylder du på samme måde som på “livsstil og holdninger”. Her kan du udfylde generelle oplysninger såsom din højde, vægt, øjen- og hårfarve. Her får du også nogle mærkelige spørgsmål. For eksempel er der et spørgsmål kaldet udseende, hvor du vælger enten under, over, meget over, eller gennemsnitlig. Det skal nævnes, at du kun behøver at besvare de spørgsmål, du ønsker. Hvor godt du ser ud, er det vel op til andre at bedømme, så måske bør du lade denne være tom.

Hovedsiden

Forsiden på Single.dk er pæn og flot. Du har nem adgang til at udforske siden, din egen profil, beskeder og alle funktionerne, som Single.dk tilbyder. Siden har et moderne design, hvilket faktisk ikke altid er tilfældet for datingsider. Øverst på forsiden har du direkte adgang til meddelelser, og du kan se opdateringer, f.eks.om nogen synes om dig.

Hvis du scroller ned, kan du se nye profiler på Single.dk og en spændende funktion kaldet “blind-dates”. Vi vil komme ind på denne del senere i artiklen. Du har også adgang til flere måder at møde singler på, når du besøger udforsk-siden. Nederst på siden har du også adgang til kundeservice, events for singler og artikler.

Guldmedlem

På Single.dk har du adgang til næsten alle funktioner med et gratis medlemskab. Men hvis du er interesseret i at bruge webstedet den måde, du ønsker, bliver du nødt til at blive guldmedlem. Dette giver dig adgang et par ekstrafunktioner. Disse ekstrafunktioner er dog noget, du er afhængig af, hvis du f.eks. ønsker at oprette en date. Der er to funktioner, du får som guldmedlem, som du ikke har med et gratis medlemskab.

Den første funktion er sandsynligvis en funktion, du er afhængig af på en datingside. Dette er muligheden for at læse og besvare beskeder. Så selvom du har mulighed for at vise interesse for andre, vil du ikke være i stand til at tale med dem, hvis de viser interesse tilbage. Det betyder i princippet, at du er afhængig af et guldmedlemskab for at bruge Single.dk til at møde andre singler. Du kan stadig se, hvornår du får beskeder uden et guldmedlemskab, men hverken beskeden eller vedkommendes billede vil være synlig.

Den anden funktion, du får adgang til, er, at du kan se, hvem der besøger din profil. Dette giver dig dybest set en anden måde at møde nye singler på. Du kan gennemgå denne liste og øge sandsynligheden for et match. Det er jo et godt tegn, at de allerede har set din profil.

Single.dk tilbyder tre forskellige betalte medlemskaber. Disse varierer afhængigt af, hvor længe du vil forpligte dig til et medlemskab. Hvis du vælger mindst en måned, koster det 199 kroner om måneden. Du kan også vælge mindst tre måneder, hvilket koster 149 kroner om måneden. Det billigste medlemskab er, hvis man vælger mindst seks måneder, for så koster det kun 99 kroner om måneden. Du kan også være heldig, da Single.dk til tider har kampagner, hvor du får billigere priser på medlemskab.

Matching

Single.dk giver dig mulighed for at matche med andre singler på en ny måde. De har en unik matching-teknologi til at give dig den størst mulige chance for at finde en partner. Dette er en virksomhed, der blev startet op i 1999, og tjenesten er blevet udvidet til flere lande. Dette viser, at deres matching-system fungerer ret godt.

Den måde, det fungerer på, er, at du blot trykker på “match” i øverste venstre hjørne. Du får derefter vist en profil med potentielle matches til dig. Lige under billedet kan vælge at vise interesse eller ej. Når du er inde på en profil, kan du også besvare en quiz for at finde ud af, om I passer godt sammen. Her får du et par enkle spørgsmål, såsom om du er interesseret i børn eller ej.

Du får også generelle oplysninger om dit potentielle match. Det gælder blandt andet alder, bopæl og andre oplysninger, vedkommende har indtastet. Nederst på siden har du også mulighed for at sende vedkommende en besked. Du kan vælge at skrive en separat meddelelse, der er præcis, som du ønsker den. Hvis du hellere vil have hjælp, har Single.dk en række muligheder for at sende spørgsmål, der allerede er skrevet. Det er for eksempel “Hvad leder du efter hos en partner?”, “Tror du på kærlighed ved første blik?”, “Er du ny på single.dk?” og så videre.

Udforsk

Ved siden af “match” finder du en side kaldet ”Udforsk”. Her kan du få lidt flere profiler op ad gangen og kigge efter matches på forskellige måder. Siden har flere kategorier at vælge imellem.

Det første, der kommer op, er en side kaldet “nye profiler”. Her kan du se en række forskellige profiler, der er nye på Single.dk. Du får kun 20 profiler at se med et gratis medlemskab, men du ser alle nye profiler, hvis du er guldmedlem.

Den næste side hedder “lige logget på”. Her vil du kun kunne se andre brugere, der er online. Dette er en dejlig funktion, da det fungerer godt, hvis du er på udkig efter hurtige svar. Dette er for eksempel smart, hvis du har masser af tid til en snak, så kan du kontakte andre, der også er online.

Siden har også en unik og spændende funktion ved navn ”blind dates”. Her får du kun navn, alder og bopæl oplyst på en række forskellige profiler. Du kan også trykke på den enkelte for at se deres interesser og lignende. Forskellen her er, at du ikke kan få adgang til deres billede. Du kan dog sende en anmodning kaldet “beder om foto”. Hvis de vælger at acceptere anmodningen, ved du, at dette er en person, som er interesseret i dig.

Der er også separate sider for personer, der er i nærheden af dig. Du kan også vælge en side, der kun er for guldmedlemmer. Dette er meget fint, da dem, der ikke er guldmedlemmer, alligevel ikke kan svare på dine beskeder.

Artikler

Single.dk har skrevet en række forskellige artikler til sine brugere. Dette er noget, vi holder meget af, da det giver mulighed for tips om dating. Ikke nok med det, men de har også artikler om en række forskellige emner. Artiklerne om dating handler blandt andet om, hvad du bør og ikke bør gøre på den første date, hvordan man får din kæreste og så videre.

Du kan også tage forskellige tests. Der er for eksempel en test kaldet “test dig selv – er du klar til kæreste?”. Vi kan godt lide dette meget, da det åbner op for nye perspektiver, som du måske ikke har overvejet før. Her får du for eksempel spørgsmål om, hvorvidt du aktivt er på udkig efter kærlighed, hvad der er det vigtigste for dig i et forhold, og hvad en rigtig god date er.

Single.dk i forhold til andre datingsider

En ting vi virkelig savner i Single.dk er en god personlighedstest. Da flere sider har udviklet tests, der virkelig graver dybt ind i din personlighed, savner vi dette på Single.dk. Som nævnt har de nogle spørgsmål om personlighed og lignende, men de mangler de udførlige spørgsmål. For eksempel har Dating.dk en personlighedstest, der giver dig mulighed for at dele næsten alt om dig selv.

Noget, som vi holder meget af, er strukturen på websiden. Det er meget nemt at bruge, og du kan nemt navigere rundt på siden. Du har også adgang til både match og udforsk, hvilket gør det meget nemt at finde nye medlemmer. Match giver dig også mulighed for at få vist personer, som du passer sammen med. Vi kan også godt lide, at de har spændende funktioner såsom blinde dates under udforsk-delen. Det er noget, vi ikke har set på nogen andre sider endnu.

Ligesom de fleste andre sider har de også artikler om dating. Det trækker en lille smule ned, at de ikke har nogen struktur. Det betyder, at der ikke er en separat side til tips og en anden til artikler, men det hele er samlet under et. Det betyder, at du bliver nødt til at lede selv i hele arkivet, hvis der er noget specifikt, du leder efter.

Konklusion

Alt i alt synes vi, at Single.dk er en god datingside. Noget vi kan lide er, at de har en masse medlemmer, og at kønsfordelingen er næsten lige. I vores test var der flere potentielle matches, end vi havde tid til at kigge efter, hvilket er meget imponerende. Det bliver heller ikke kedeligt at kigge efter nye matches, når du har så mange forskellige måder at finde nye medlemmer på.

Det skal siges, at for at bruge siden til at finde en potentiel partner, bliver du nødt til at betale for at blive guldmedlem. Det skyldes, at du er afhængig af at kunne sende beskeder til andre medlemmer. Nogle vil måske mene, at dette er ærgerligt ved Single.dk, men det er noget, der er meget almindeligt hos de fleste datingtjenester. Det er trods alt sådan, at de har brug for penge til at sikre, at tjenesten fungerer korrekt. Du får også en masse værdi for pengene, da der er så mange brugere på siden.

Du kan altid oprette en gratis profil og tjekke tjenesten, før du vælger at tilmelde dig et betalt medlemskab. Vi anbefaler Single.dk til alle aldre, og vi synes, det er en side, der gør det sjovt at finde potentielle partnere.