Singles50 Anmeldelse

Kort fortalt

Singles50 er primært en side for dem over 50, selv om medlemmerne her ikke udelukkende er omkring de 50. Denne side har oplevet stor tilgang fra denne aldersgruppe i Danmark, og datingsiden har endda bragt flere succeshistorier med sig.

Fordele
  • Fantastisk side for singler over 50
  • Seriøs mulighed for onlinedating
  • Over 60.000 aktive medlemmer
Ulemper
  • Ingen gratis funktion

Introduktion

Her ser du forsiden på Singles50.

De fleste, der dater, er generelt unge, der enten søger en flirt, eller er klar til at finde den rette. Men tingene går ikke altid efter planen, og blandt andet er skilsmisser blevet ret almindelige i dagens samfund. Det er således ofte sådan, at selv de lidt ældre ønsker at date. Men hvor kan de, der har rundet 50 år, finde en flirt eller et seriøst forhold i dag?

Der er trods alt en ret stor forskel på en ung persons muligheder og en person, der har rundet det skarpe hjørne, 50. De yngre studerer, er med i foreninger og aktiviteter og skifter job oftere. På den anden side er dem over 50 i en langt mere etableret fase af livet, hvor de sjældent møder mange nye mennesker. Det er præcis derfor, at en datingside som Singles50 er så perfekt til denne ældre generation.

Denne datingside er af mange blevet anerkendt som den bedste datingside for dem over 50 år i Danmark, og det er i hvert fald den mest kendte. Ligesom navnet antyder, er langt de fleste mennesker på denne side er 50 år eller ældre. Hvis du er i denne aldersgruppe og er på udkig efter jævnaldrende til dating, så er denne datingside den perfekte mulighed for at undgå at skulle kigge gennem irrelevante profiler fra yngre.

Men mens mange har hørt om Singles50 som en datingside, er der ikke mange, der ved meget om siden. Derfor vil vi i vores Singles50 gennemgå alle de vigtigste ting ved denne side – lige fra tilmelding til afsendelse af den første besked. Måske er et lige det, du har brug for at læse, som giver dig mulighed for at finde den partner, du skulle have delt hele dit liv med.

Om siden

Singles50 er primært en side for dem over 50, selv om medlemmerne her ikke udelukkende er omkring de 50. Denne side har oplevet stor tilgang fra denne aldersgruppe i Danmark, og datingsiden har endda bragt flere succeshistorier med sig. Formålet med at målrette siden mod den niche, hvor det kun er for dem over 50, fungerer virkelig godt.

Datingsiden har hjulpet mange med at finde deres ultimative partner. Mange forestiller sig nok, at som 50-årig er det slut med dating, men det er netop dette tabu, som Singles50 forsøger at gøre op med ved at have denne datingside. Hvis du er over 50 og ønsker at finde en flirt, eller måske endnu bedre en til at dele resten af dit liv med, vil Singles50 hjælpe dig med dette.

I centrum af oplevelsen er enkel teknologi, der gør, enhver funktion er tilpasset til målgruppen. Her behøver du ikke en stor teknisk forståelse, hvilket naturligvis er gavnligt, når målgruppen er personer over 50 år. Desuden er det både hurtigt og nemt at navigere rundt på denne datingside, hvilket naturligvis er nyttigt, uanset hvilken aldersgruppe du er en del af.

Singles50 giver sine brugere mulighed for at tilmelde sig hurtigt og oprette en profil til onlinedating på rekordtid. Mange over 50 fortsætter deres søgen efter en partner i et netværk, som de har haft i årtier. Ved at bruge et samlingssted for andre datinginteresserede parter med en alder over 50, øger de deres chancer for at finde den rette. Og det bedsteved det hele er, at Singles50 hjælper dig godt på vej.

Registreringsproces

Her ser du registreringsprocessen hos Singles50.

En trist realitet er, at registrering ofte skubber mange væk fra tilmelding til en datingside. Det synes Singles50 er en skam, hvilket er grunden til, at de har valgt at gøre denne proces så enkel som muligt. Det betyder, at de har fjernet alle unødvendige skridt, der tager ekstra tid. Samtidig skal du dog belave dig på, at processen som helhed stadig tager dig et sted mellem 15 og 20 minutter.

Denne proces startes med, at du begynder at udfylde formularen på Singles50. Direkte på deres websted udfylder du enkle og væsentlige oplysninger om dig selv. Det gælder blandt andet navn, alder og e-mailadresse. Når du har udfyldt denne formular, kommer de vigtige spørgsmål. Disse kan føles lidt dybdegående, men de er vigtige for algoritmen.

Du kan vælge at se på spørgsmålene som en øvelse, hvor du lærer dig selv at kende og finder ud af, hvad du leder efter. Spørgsmålene er rettet mod din egen personlighed, hvad du synes om at foretage dig, og ikke mindst hvad du forventer af en potentiel partner. I løbet af denne proces giver Singles50 dig 34 spørgsmål, hvilket er et hen almindeligt gennemsnitligt antal spørgsmål fra et datingside under registreringen.

Når spørgsmålene er besvaret, er registreringen også afsluttet. Derefter sender Singles50 dig dine første kontaktforslag. Disse er baseret på dine besvarelser af førnævnte spørgsmål, så dette illustrerer, hvor vigtigt det er at besvare grundigt og ærligt på spørgsmålene. Algoritmen er god til det, den skal gøre, så længe du gør det, du skal, godt. Desuden kan du se gennem profiler, som algoritmen ikke mener vil passe sammen med dig.

Funktioner på Singles50

Når du har fuldført registreringen, kan du se forslag til kontakter. Desværre bliver du nødt til at vælge et abonnement for at få adgang til de forskellige funktioner. Det er det samme som på andre store datingsider. Når det gælder funktioner, så er den gratis version af Singles50 begrænset til selve registreringen, profiludbedring, og det at kunne modtage kontaktforslag til andre profiler, du bør se.

Hvis du får mange kontaktforslag, vil det unægteligt være fristende at tilmelde sig et betalt abonnement. Dette vil give dig mulighed for at få adgang til adskillige funktioner, hvor muligheden for at sende beskeder til interessante medbrugere naturligvis er den bedste. Også dem over 50 bliver spændte, når de sender en besked, og med Singles50 får man mulighed for en sende et ubegrænset antal.

Hvis du vil tilføje lidt krydderi eller blot dele mere af dit liv, kan du også sende præcis de billeder, du ønsker. Det er også muligt at uploade dem til et galleri, hvis det er det, du vil. Uanset hvad du uploader eller sender til andre brugere på Singles50, skal du være opmærksom på, at al denne kommunikation er krypteret og sikret.

Til trods af alle de gode funktioner, som Singles50 tilbyder, er der ingen tvivl om, at den bedste er, når du tilmelder dig. Algoritmen, som er baseret på besvarelserne af de 34 spørgsmål, er både den bedste og den mest givende blandt funktionerne. I sidste ende er det trods alt denne, som en dag hjælper dig med at finde den rigtige partner.

Medlemmer

De fleste, der søger efter onlinedating, bliver overrumplede over antallet af medlemmer, som et meget vigtigt antal. Der er ingen tvivl om, at flere medlemmer generelt betyder bedre chancer for, at man møder den rette. Det er derfor, at så mange mennesker i dag vælger at tage deres dating online: Onlinedating indebærer, at man ikke behøver at endevende det samme miljø med de samme mennesker, når man forsøger at finde den perfekte partner.

Men et stort antal medlemmer er ikke den allervigtigste faktor ved en datingside. Som man siger, slår kvalitet ofte kvantitet, og dette er et vigtigt punkt ved Singles50. For når du leder efter en date over 50, så er det trods alt irrelevant, om en side har flere hundredetusinde medlemmer, hvis de fleste af disse ikke engang er i din aldersgruppe.

Når man opdager, at Singles50 kun har omkring 60.000 aktive brugere i Danmark, så bør dette ikke være en grund til at trække sig. Hvor dette er et lille antal i forhold til mange højt profilerede datingsider, er det simpelthen fordi Singles50 begrænser sig til netop sin målgruppe. Hvis du leder efter en anden person over 50 til dating, så er medlemsudvalget hos Singles50 det perfekte sted at starte.

Næsten lige så vigtigt som antallet af medlemmer er naturligvis fordelingen på køn. Her kæmper mange datingsider med, at der hurtigt ender med at være rigtig mange mænd på siderne. Singles50 er en undtagelse, da denne datingside har formået at tiltrække begge køn, så balancen her over tid har været omkring 50/50. Således kan du finde en partner, uanset om du er mand eller kvinde.

Singles50-abonnement

Når du har gennemført registreringen, så skal du, som nævnt, vælge et abonnement for at få adgang til funktionerne på Singles50. På datingsider er det generelt svært at sætte en pris på tjenesterne, da det trods alt er her, man måske finder sit livs kærlighed. Det bedste råd, man kan give, er, at man bør sammenligne datingsider på pris, og samtidig sørge for at holde sig inden for beløb, der er afsat til formålet.

Singles50 er ikke være den mest overkommelige datingside derude, men prismæssigt ligger siden omkring gennemsnittet for, hvad man kan forvente af en datingside – uanset nicheområde. Samtidig er der også større rabatter for længerevarende abonnementer hos Singles50, hvilket også typisk ses på datingsider. Her er den største forskel på 200 kr. om måneden mellem den længste og korteste mulighed.

Hvis du kun tilmelder dig til Singles50 i tre måneder, vil dette koste dig 499 kr. om måneden. Men prisforskellen er betydelig, hvis du vælger at tilmelde dig i 12 måneder, da du kommer til at få adgang til funktionerne på datingsiden for så lidt som 299 kr. om måneden. Et alternativ midt imellem er, at du tilmelder dig i seks måneder, da dette koster 399 kr. om måneden.

Det er ikke nemt at beslutte, hvilken mulighed man bør vælge. Uanset om du vælger et 12-måneders abonnement og finder kærligheden den første dag, så vil det være det værd. Selv om prisen ikke er den vigtigste faktor, skal det påpeges, at prisen for 12 måneders medlemskab på Singles 50 er rimelig god per måned.

Singles50 sammenlignet med andre datingsider

Ældre har fået en række alternative websteder til onlinedating i årenes løb. Singles50 er sammen med 50PlusMatch helt alene om denne niche i Danmark. 50PlusMatch minder meget om Singles50, men der er ingen tvivl om, at 50PlusMatch er lillebror.

Hvis man ønsker at finde dem, som er over 50 til onlinedating, så kan man selvfølgelig også benytte andre datingsider uden for denne niche. Match, PARTNERMEDNIVEAU, C-Date og en række andre datingsider har naturligvis også medlemmer med en alder over 50. Ikke desto mindre er den største ulempe ved disse datingsider, at man bliver nødt til at se igennem et stort udvalg af irrelevante profiler, før man finder de relevante profiler.

Udformning af profil

Det bedste tip til dig, som skal onlinedate, er at bruge tid på din profil. Mange tror, at du skal bruge meget tid på at søge gennem de mange profiler på Singles50, men de glemmer, at der er lige så stor sandsynlighed for, at din drømmepartner finder dig, som at du finder din drømmepartner.

Blandt disse er det måske ikke overraskende muligt at lave en temmelig god biografi, noget som andre datingsider også tilbyder. Skriv en iøjnefaldende og passende lang tekst, og upload et billede i høj opløsning. Singles50 tilbyder virkelig god kvalitet her, og det er noget, du bestemt bør benytte dig af. Husk at inkludere hele din krop og sørg for, at du smiler på billedet, og vær positiv

Konklusion

Singles50 er en flot datingside for singler over 50. I Danmark er siden måske den eneste, der tilbyder et virkelig seriøst alternativ til onlinedating til ældre. Deres over 60.000 aktive medlemmer beviser deres evne til at tiltrække en bred vifte af brugere. Med en jævn fordeling af mænd og kvinder over 50 år, er mulighederne gode for at finde kærligheden her.

Datingsider som Match, PartnerMedNiveau og C-Date tilbyder muligvis flere medlemmer og flere funktioner. Alligevel er den vigtigste ting for dem af jer, der skal date over 50, at datingsiden og medlemmerne er tilpasset dig. Lige her rammer Singles50 plet for deres målgruppe.