Dating i København: Tips og datingmuligheder i København

I København er der over nok over 150.000 singler. De udgør omkring 40% af alle københavnere. Hvis du er single og leder efter et par gode dates eller den næste store kærlighed, er der gode muligheder for dette. Hovedstaden er også en fantastisk by, når det kommer til dating, og her får du de bedste tips.

De bedste datingsider
Match
Match
Single.dk
Single.dk
Singles50
Singles50
AcademicSingles
AcademicSingles

Du har mange muligheder, hvis du ønsker at møde nogen i hovedstaden. København har alt at byde på uanset årstiden. Om det er uden- eller indendørs, kulturelle oplevelser eller mere mainstream, du finder det i hovedstaden. Det er denne kombination gør København til et mekka for dating.

Et hav af forskellige spisesteder og barer, kulturelle oplevelser, udendørs aktiviteter er blot nogle af fordelene ved at tage på en date i København.

Møde andre singler i København

Du har mange muligheder, hvis du ønsker at møde andre singler og gå på en date. Det, der er blevet almindeligt i dag, er, at du møder nogen online, før du arrangerer et fysisk møde. Der er masser af muligheder her, og der er flere datingsider, du kan tilmelde dig og downloade apps til.

Tinder

Tinder er en datingapp, som du downloader på din mobil og derefter opretter en profil. Dette er verdens mest populære datingapp, og du kan begrænse, hvem du kommer til at se nærmere på. Hvis du kan lide en af profilerne, skal du swipe til højre. Hvis denne person også kan lide dig, har du et match. Så er det op til dig, om du vil begynde at tale og måske mødes.

PartnerMedNiveau

PartnerMedNiveau er en datingside for voksne mennesker, og kun voksne med en videregående uddannelse. Tanken bag siden er, at folk med en videregående uddannelse gerne vil møde andre med noget tilsvarende. Datingsiden startede i Tyskland, men den har nu også spredt sig til Danmark. Det er nemt at oprette en profil, og så kan du nå ud til de personer, du synes ser interessante ud.

Match.com

Match.com er et mødested for singler, der er på udkig efter et seriøst forhold eller nye venner. Når du opretter en profil, skal du besvare en række spørgsmål. Dette skulle hjælpe dig med at finde den rigtige blandt de mange andre brugere. Match.com er også vært for en række events blandt medlemmer, hvor de så kan møde andre singler.

Masser af muligheder for at møde nogen udenfor

Fortvivl ikke, hvis datingapps eller datingsider ikke er noget for dig. Hvis du foretrækker at møde potentielle partnere til en fest, er der flere natklubber i København. Zefside er en natklub, der har modtaget en masse gode anmeldelser, og her har du mulighed for både at møde nogen og finde en date. 

Bremen Teater forvandles i weekenden til er en danseklub, der er kendt for at spille en masse god musik. Hvis du elsker at danse og samtidig leder efter en dansepartner, er dette sted helt perfekt. Mange har danset sig ind i hinandens hjerter på Bremen Teater. Hvis du har brug for lidt ro til at tale, kan I gå en tur ned til søerne og se på stjernerne, der skinner over københavnerhimlen. Det bliver ikke mere romantisk.

Mød nogen, mens du træner

Fitnesscentre, yoga og andre fitness-relaterede aktiviteter er faktisk også “hotspots” for at mingle med andre singler. Hvis det betyder noget, er der videnskabelig dokumentation for denne måde at mødes med andre på. Ikke nok med at du kan møde andre, du holder dig også i god form, og du møder de samme mennesker flere gange.

I første omgang kan du starte med nogle small talk, og hvis kemien er der, kan du invitere ud på en kop kaffe og / eller foreslå, at I træner sammen.

Du vil nok have mest succes med denne fremgangsmåde. Psykologi viser, at jo oftere vi ser nogen, jo større er sandsynligheden for, at vi kan lide dem. Dette er også en af grundene til, at mange mennesker forelsker sig i en arbejdskollega. I København er der ingen mangel på fitnesscentre. De er overalt.

Events for singler

Hvis du ønsker en lidt mere effektiv søgning efter en langsigtet partner, kan Det er Det er smart at deltage i forskellige events, hvor du kan møde andre. Det vigtigste er egentlig bare at udvide din sociale omgangskreds, og det er præcis, hvad sådanne begivenheder gør. På Facebook bliver en overflod af forskellige events ofte slået op. For eksempel, hvis du søger op “Speed dating København”, vil du få nogle resultater.

Mange gode datingmuligheder i København

Når du har mødt nogen, du vil tage ud på en date, vil du blive glad for at vide, at der er masser af smukke steder at tage til. Hvis det er den første date, du skal på, og det er varmt nok i luften, kan du tage på picnic i en park. I København er Fælledparken og Frederiksberg Have smukke nok til, at du trygt kan tage en første date der.

Kongens Have med Rosenborg Slot er også en oplagt og central mulighed. Når I har siddet og talt og fået jer et dejligt måltid, er det kun en kort gåtur til den indre by med cafeer og barer, hvis I vil afslutte jeres date med en aftendrink. 

Romance i rundt om søerne

Søerne er jo kendetegnende for København, og de strækker sig over de tre brokvarterer. Der er mange gode spisesteder tæt ved alle søerne, og efter at have stillet sulten kan du tage din date ned til søen og I kan sidde på en bænk og fx studere nattehimlen eller nyde en kop eftermiddagskaffe mens I lærer hinanden bedre at kende.

Hvis du vil have din første date til at være lidt mere klassisk, kan du invitere til en dejlig restaurant. I alle brokvartererne ligger der mange hyggelige og unikke restauranter, herunder Den Franske Cafe, som er super hyggelig café helt ned til Sortedamssøen, eller hvad med Cafe 22, som også ligger ned til Sortedamssøen men på Nørrebrosiden.

Sådan bliver den første date en succes

Den første date kan være nervepirrende. Når alt kommer til alt, skal du møde en helt ny person, som du vil have får et godt indtryk af dig. Derudover er der en masse romantik hængende i luften. Og så er det jo sådan, at den første date gerne skulle være starten på et helt nyt eventyr.

For at den første date skal lykkes, er et godt tip, at du sørger for at forberede dig. Beslut på forhånd, hvad du skal have på af tøj, om du skal ud at købe noget nyt, eller om det du har er godt nok eller lige skal vaskes eller stryges. Et andet godt tip er, at du på forhånd ved, hvor du skal tage din date med hen. Hvis I for eksempel skal ud og spise på en restaurant og i biffen, bør du have reserveret et bord og reserveret billetter på forhånd.

Hvis du har mødt din date via en datingside, vil profilen sandsynligvis give en god ide om, hvem du skal møde. Måske kan du ud fra profilen noterer nogle mulige samtaleemner? Dette er et særligt godt tip, hvis du er meget nervøs, eller vil være helt sikker på, at I har nok at tale om.

Det vigtigste er, at du er dig selv, og stress ikke med alle de små detaljer.

Skal I på flere dates?

Hvis den første date går godt, skal I måske på flere dates. Date nummer to og tre er ofte forskellige fra den første date. Her vil I virkelig lære hinanden bedre at kende og se, om I har en fremtid sammen.

København er perfekte til at tage på flere date. Hovedstaden er så stor og har masser af muligheder, så I løber ikke tør for ideer.

Sommerdating i København

Hvad med at tage en tur med kanalrundfarten? Der er flere forskellige ture man kan tage på, og selvom du synes, at du kender København rigtig godt, så ser byen anderledes ud fra kanalerne, og så kan du og din date sidde og hygge jer og tale om de har forskellige steder i sejler forbi. I kan selvfølgelig også lytte til guiden og more jer over de anekdoter, som I får fortalt.

En tur i Tivoli er selvfølgelig også en oplagt mulighed. Her kan man både få noget godt at spise og se på de forskellige seværdigheder, måske prøve en eller to forlystelser og i det hele taget blot nyde hinandens selskab. Selvom de fleste har været i Tivoli før, ja Det er altid noget nyt at opleve et sted gennem andres øjne.

København er en unik og levende metropol, hvor der er masser at tage sig til, så dates kan vare i mange timer. Gå en tur sammen, spille padel tennis, gå på indkøb, se en ny film eller gå til en forestilling eller koncert. København er mulighedernes by for datinglivet.